Iunie 13, 2022
Nicoleta Nucă va face nunta în Italia. Slujba va fi oficiată de un preot protestant
Nicoleta Nucă și logodnicul ei, Alex Ursache, sunt împreună de mai mulți ani de zile. Cei doi plănuiesc nunta, însă nu au stabilit și data evenimentului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu, cântăreața a făcut declarații despre marele eveniment din viața ei, care nu va avea loc în România.

„Să vedem dacă reușim să punem la punct toate detaliile. Oricum, nu ne grăbim, nu este ceva deja stabilit. Încercăm să ne bucurăm de proces în sine, de faptul că oricum suntem foarte bine și așa, nu există din nicio parte presiune asupra noastră că trebuie să facem nunta. Clasicele presiuni cu care de obicei se confruntă multe cupluri sunt:

„Când faceți nunta? Când faceți copii?”. La noi nu există treaba aceasta, ne bucurăm foarte mult de susținerea părinților și a prietenilor, având libertatea să facem evenimentul atunci când o să simțim că este momentul potrivit”, a explicat cântăreața.

nicoleta-nuca-si-iubitul-nunta-5
Cei doi vor pleca din România cu toți invitații, în Italia, acolo unde nunta va avea loc. Și preotul de la noi îi va însoți. „O să fie un preot baptist, protestant mai bine spus. Ambii suntem baptiști. O să meargă cu noi, bineînțeles, pastorul, cu care suntem foarte buni prieteni, ne dorim să fie acolo. O să plecăm frumos (n.r. din România) cu toată gașca. (râde) În general, toată gașca de invitați, în mare parte, o să vină de aici. Mai sunt doar părinții mei, mama mea este în Italia, tata este în Anglia, doar ei sunt de pe meleaguri străine”, a mai spus ea pentru ego.ro.

nicoleta-nuca-si-iubitul-nunta-3
Întrebată dacă se vede mamă acum, Nicoleta Nucă a explicat că momentan nu e pregătită pentru acest pas atât de important. „Nu mă simt pregătită pentru acest pas și nu vreau să am copii doar pentru că așa zice societatea. Dacă te-ai căsătorit, vezi Doamne, pac, trebuie să faci și copilul. Nu, trebuie să simțim ambii că este momentul potrivit și că suntem pregătiți din punct de vedere psihic și emoțional pentru a da viață unui copil. Cred că este foarte simplu să faci un copil, dar, ulterior, vine treaba complicată.

nicoleta-nuca-si-iubitul-nunta-2

Trebuie să îi oferi o educație pe măsură, posibilități pe măsură, iubire necondiționată. În momentul de față cred că ambii nu suntem suficient de maturi sau dispuși să ne împărțim iubirea pe care o purtăm unul celuilalt și cu o altă ființă. Cu siguranță, acest lucru o să vină la momentul potrivit și sunt sigură că o să fim părinți foarte buni”, a încheiat ea.
nicoleta-nuca-si-iubitul-nunta-1 

Sursa - libertatea.ro



citeste și
SQL exec time = 0.80386853218079