Octombrie 04, 2023
Nicoleta Luciu, transformată de intervențiile estetice. Cum arată actrița acum
Nicoleta Luciu este într-o continuă transformare. După ce a apelat de mai multe ori la medicul estetician, actrița se mândrește cu rezultatele sale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicoleta Luciu, cunoscută actriță și fostă prezentatoare de televiziune, a suferit o schimbare radicală la aspectul său fizic. Pentru a obține aspectul dorit, aceasta a depus eforturi considerabile și a apelat la ajutorul unui medic estetician. Rezultatul? O talie de viespe și o transformare completă.

În decursul a trei luni, Nicoleta Luciu a reușit să slăbească impresionant, eliminând nu mai puțin de 15 kilograme. Pentru a obține aceste rezultate, actrița a urmat o cură de slăbire drastică, bazată pe consumul de supe de pui, compoturi și fructe, scrie avantaje.ro

În plus față de cura de slăbire, Nicoleta Luciu a optat și pentru intervenții estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Se pare că actrița a făcut schimbări majore în ceea ce privește imaginea sa. Transformarea sa a fost evidentă în ultima perioadă, iar publicul a observat că Nicoleta Luciu arată mai tânără și este mai strălucitoare ca niciodată. Această schimbare a stârnit curiozitatea fanilor, iar mai multe detalii despre intervențiile estetice la care a apelat au ieșit la iveală.

„Nicoleta și-a făcut la noi, la clinică, mai multe intervenții estetice, la nivelul feței, cum ar fi: hidroxiapatită de calciu în pomeți și mandibulă, botox în zona frunții, între sprâncene și în zona ochilor. De exemplu, cu acidul hialuronic și-a făcut o rinocorecție la nas care dă senzația de nas în vânt, plus că i-am lucrat și în zona bărbiei unde i-a fost pus tot acid hialuronic. Toate aceste proceduri pe care le-a făcut au durat în jur de 40 de minute și o vor ține în jur de opt – zece luni, iar ca și cheltuială, Nicoleta a scos din buzunar 3.500 de lei', a declarat pentru Click!, medicul estetician de la clinica unde Nicoleta și-a făcut intervențiile non-invazive.

Nicoleta Luciu (3) 

Nicoleta Luciu (2) 

Nicoleta Luciu (5) 

nicoleta-luciu-3 

Nicoleta Luciu 

Nicoleta Luciu și copiii ei



citeste și
SQL exec time = 0.67405223846436