Mai 04, 2022
Nicolae Botgros, în lacrimi la mormântul soției, în ziua în care Lidia ar fi împlinit 69 de ani
Nicolae Botgros, în lacrimi la mormântul soției sale, în ziua în care ar fi împlinit 69 de ani. Nicolae Botgros și-a pierdut soția, pe Lidia Bejenaru, în urmă cu 10 luni, după o luptă grea cu cancerul. Femeia a suferit 12 intervenții chirurgicale, însă niciuna dintre ele nu i-a salvat viața. Ieri aceasta ar fi trebuit să împlinească 69 de ani, motiv pentru care celebrul dirijor a făcut o serie de declarații emoționante!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lidia Bejenaru și-a pierdut viața în urmă cu 10 luni, după o luptă grea cu cancerul. Aceasta, deși a apelat la foarte mulți medici, niciunul nu a reușit să o vindece. De atunci, soțul ei, Nicolae Botgros suferă cumplinit și se gândește necondiționat la ea. Ieri, pe 3 mai 2022, aceasta ar fi trebuit să împlinească 69 de ani, motiv pentru care dirijorul a stat câteva ore la mormântul soției sale.

Acesta a oferit chiar și un interviu în cadrul căruia a mărturisit suferința prin care trece. Atât el, cât și fiul său, Cornel, au mers la mormântul Lidiei pentru a-i aprinde o lumânare.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Nicolae Botgros, în lacrimi la mormântul soției sale, în ziua în care femeia ar fi împlinit 69 de ani

Lidia Bejenaru s-a stins din viață în urmă cu 10 luni, la vârsta de doar 68 de ani. Soțul ei, Nicolae Botgros a fost astăzi prezent la mormântul acesteia pentru a-i aprinde o lumânare și a-i aduce o floare.

'Pentru mine și familia mea este foarte dureros. Este un moment foarte greu. Mă aflu la mormântul soției mele, Lidia. Este foarte multă lume… Astăzi ar fi fost ziua ei de naștere. Soția mea ar fi împlinit vârsta de 69 de ani dacă mai trăia. Știu că am făcut tot posibilul să o salvez, tot ce a depins de mine', a declarat, pentru FANATIK,

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Aceasta a trecut prin 12 intervenții chirurgicale pentru a se vindeca de cancerul la colon, însă niciuna nu a fost salvatoare.

'În două săptămâni a avut trei operaţii grele și a plecat dintre noi! În total a avut 12 intervenţii. Credeam că va trăi. Nu m-am gândit o clipă că o voi pierde și nici acum nu am trecut peste acest aspect. Puterea mea a fost soția mea. Acum ea este în pământ! Am trăit frumos amândoi', a adăugat el.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi interior 

Sursa viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93778157234192