Noiembrie 08, 2021
Nepoata lui Dan Balan s-a apucat de muzică. Unde cântă micuța Elisa
Gusturile și pasiunile copiilor se dezvoltă în familie. Mulți aleg să calce pe urmele părinților sau a bunicilor, fapt demonstrat și de mai multe studii științifice. Așa se întâmplă și în familia Ludmilei Balan, cunoscută de mulți drept Tanti Ludmila.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După s-a lansat ea în televiziune și în muzică, pe urme i-a călcat feciorul - Dan. Nu a stat prea departe de aceste domenii nici fiica Ludmilei și a lui Mihai Balan, Sanda. Aceasta din urmă a făcut dansuri, a făcut Facultatea de Jurnalism și a profesat o perioadă. Mai nou, fiica ei, Elisa, a început să facă primii pași în muzică. Despre aceasta a anunțat bunica micuței, Ludmila Balan. 

”Nepoțica mea,Elisa, face primii pași pe scenă cu studioul muzical“Picături muzicale”. Vreau să le mulțumesc foarte mult doamnei Iulia Sandu și domnișoarei Julia Sandu pentru efortul depus,pentru răbdare,pentru profesionalism și pentru faptul că fac viața Elisei mai uimitoare, mai luminoasă și mai interesantă”, a scris cunoscuta interpretă pe conturile de pe Facebook și Instagram, atașând și două poze cu Elisa. 

Având în vedere în ce familie talentată s-a născut micuța Elisa, nu punem la îndoială că se va remarca în cel ami scurt timp și va cuceri multă lume. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80858612060547