Mai 19, 2023
Natalia Oreiro la 46 de ani. De ce are cetățenie rusă și cum arată fiul ei
Natalia Oreiro s-a născut pe data de 19 mai, în anul 1977, iar mâine își sărbătorește ziua de naștere. Cum arată celebra artistă la vârsta de 46 de ani. Motivul pentru care are cetățenie rusă și cum arată fiul ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Natalia Oreiro este o cântăreață și actriță care se bucură de un mare succes în Rusia datorită rolurilor sale în telenovele. Performanțele sale artistice remarcabile și talentul i-au cucerit pe fani și a primit multă apreciere din partea publicului rus, scrie spynews.ro

Fără doar și poate, vedeta are toate motivele să radieze de fericire, mai ales pentru că mâine își sărbătorește ziua de naștere. Natalia Oreiro a preferat să rămână discretă atunci când a venit vorba de viața ei personală, așa că nu împărtășește prea multe momente speciale cu persoanele care o urmăresc pe rețelele de socializare. De cele mai multe ori, vedeta postează imagini cu ea în mediul online.

Natalia Oreiro la 45 de ani

Președintele Vladimir Putin a luat decizia de a aproba cererea de obținere a cetățeniei ruse depusă de actrița Nataliei Oreiro încă din anul 2016, alături de cea pentru fiul ei, Merlin. Această decizie a fost anunțată oficial prin intermediul unui decret prezidențial emis de către lider.

Vedeta, o mamă model

Toți fanii știu că Natalia Oreiro este o mamă model, foarte implicată atunci când vine vorba de creșterea fiului ei. Vedeta se împarte de minune între carieră și viața de familie, așa că are mare grijă să îi ofere fiului ei toată afecțiunea de care are nevoie.

Natalia Oreiro editorial stock image. Image of featureflash - 25374074

Cu atât mai mult, este important de precizat faptul că Natalia Oreiro este foarte implicată și atunci când vine vorba de activitățile fiului ei. Actrița este atentă să îl sprijine să lupte pentru visele lui.

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Natalia Oreiro îndrăgește foarte mult Rusia. Vedeta a spus de mai multe ori public cât de mult apreciază această țară.



citeste și
SQL exec time = 0.83928680419922