Mai 03, 2022
Natalia Gordienko, surpriza serii în cadrul show-ului "Маска" din Rusia
Interpreta din Republica Moldova a avut parte de o experiență inedită și emoționantă în cadrul ediției jubiliare a show-ului live.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Emisiunea "Маска" din Rusia a fost marcată de prima prezență a unui artist autohton. Natalia Gordienko a evoluat în cadrul ediției jubiliare, dedicată regelui muzicii ruse Filipp Kirkorov.

Moldoveanca a jucat rolul Focului. fiind îmbrăcată un costum excentric negru cu elemente de roșu aprins. Vocea artistei a fost modificată, încât să nu fie recunoscuta de Kirkorov, Klava Koka, Valeria, Larisa Dolina și alte vedete din juriu. Natalia Gordienko a interpretat hitul lui Filipp Kirkorov - "Цвет насроения синий".

Faptul, că în spatele măștii se ascundea reprezentanta țării noastre la Eurovision 2021 cu piesa "Sugar" a fost o adevărată surpriză pentru Filipp Kirkorov și toti cei prezenți în sală, care au explodat în aplause și ovații. Reamintim că interpretul rus a activat în calitate de producător al Nataliei la Eurovision timp de 2 ani, iar grație acestei colaborări Moldova a ocupat locul 13 în concurs.

Gordienko s-a arătat extrem de fericită în urma evoluției sale la "Маска". Pe rețelele de socializare, interpreta a menționat că e o fană a show-ului și a fost mereu curioasă să afle cum decurge procesul după culise. Natalia crede că s-a descurcat perfect în acest rol, scopul fiind de a lăsa juriul și publicul confuz privitor la identitatea artistului de pe scenă. Interpreta a mai spus că se simte foarte emoționată și că a trăit clipe de neuitat, mulțumindu-le tuturor celor care au luat parte la crearea imaginii sale și echipei care a pregătit surpriza pentru Filipp Kirkorov.



citeste și
SQL exec time = 5.3103065490723