Noiembrie 10, 2016
Nastasia Samburskaya a recunoscut că degradează
Nastasia Samburskaya nu poate accepta critica în adresa ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta serialului «Универ» destul de des se contrează cu cei care vin cu critici în adresa ei. La publicațiile pe care le face pe rețelele de socializare, aceasta are obiceiul să le răspundă tututor care o critică într-un mod negativ și foarte "tăios". Ei îi place să se apere, dar a observat că odată cu aceste certuri virtuale ea s-a transformat dintr-o persoană educată și cu nervii în regulă, într-o "femeie de piață" care vorbește mult și se contrează cu toți.

"Eu îmi dau seama perfect că am devenit o femeie "tăioasă" intrând mereu în conflict cu oamenii care nu se prea deosebesc prin talent sau inteligență. Am avut și conflicte de genul "cine pe cine". Am început să pierd în aceste certuri, aceștia umilindu-mă cu bagajul lor de cuvinte vulgar. De felul meu sunt sensibilă și iau totul aproape de inimă, iar ei așa și așteaptă când le voi da iar motiv de ceartă. M-am săturat să degradez în mediul persoanelor bolnave și supărate de viață. Îi compătimesc pe toți, iar pe mine mă așteaptă treburi mult mai importante. Vreau să devin mai bună!", a declarat Nastasia. 


Ultimul conflict în care a intrat Nastasia a fost implicarea ei în scandalul divorțului Olgăi Buzova cu Dmitrii Tarasov. 



citeste și
SQL exec time = 0.95307898521423