Februarie 16, 2024
Naomi Campbell își lansează o colecție de haine cu proprietăți anti-bacteriene și anti-stres
Naomi Campbell lansează o nouă colecție de haine cu proprietăți anti-bacteriene și anti-stres alături de brandul de lux Boss.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Hainele de lux lansate de supermodelul Naomi Campbell sunt concepute de asemenea și pentru a preveni coagularea sângelui în timpul zborului cu avionul.

naomi campbell 

Brandul Boss descrie colecția-capsulă lansată alături de Naomi Campbell ca fiind una dedicată pasionaților de călătorii sofisticați, cu un stil contemporan. Această colecție este concepută pentru a le oferi încredere femeilor în ele însele și pentru a trăi cu stil și cu grație, scrie alistmagazine.ro

naomi campbell 

”Am creat un stil care complimentează stilul dinamic de viață al lui Naomi, un stil care o face să creadă că poate cuceri lumea în stil. Femeile din ziua de azi un un milion de lucruri de făcut, iar ultimul lucru la care ar trebui să se gândească prea mult sunt ținutele, mai ales când se află pe drum. Am incorporat tehnologia în materiale pentru a face viața mai ușoară”, spune reprezentanții Boss. ”Toată lumea știe despre mine că sunt germofobă, așa că bineînțeles că am adăugat proprietăți antibacteriene hainelor pentru a le asigura prospețimea și curățenia.”

naomi campbell 

Hainele create de Naomi Campbell x Boss sunt cu atât mai speciale deoarece nu se șifonează, iar unele dintre ele conțin un imprimeu special care promovează o stare zen și de echilibru pentru cei care le poartă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.4301769733429