Decembrie 27, 2022
„Moșul” Georgina i-a adus lui Ronaldo un cadou de peste 340.000 de dolari: „Mulțumesc, iubirea mea”
Georgina Rodriguez (28 de ani), iubita lui Cristiano Ronaldo (37), i-a dăruit fotbalistului, cu ocazia Crăciunului, un Rolls Royce Dawn.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„O noapte de Crăciun magică. Vă iubesc. Mulțumim, Moș Crăciun”, a scris Georgina Rodriguez pe Instagram, alături de un videoclip în care prezintă cadoul pe care i l-a făcut lui Cristiano Ronaldo, un bolid Rolls Royce Dawn decapotabil.

Mașina are un preț de plecare de 340.000 de dolari și i-a fost livrată lui Ronaldo cu o fundă roșie, mare, pe capotă. De față a fost și Moș Crăciun.

„Mulțumesc, iubirea mea”, a scris Ronaldo pe Instagram, alături de o poză în care se află la volan, cu Georgina și copiii în mașină.

'My love': Cristiano thanked his lover on his Instagram stories, sharing a snap of the fresh wheels and writing 'Obrigado meu amor', translating to 'Thank you my love'

Stunning: Presenting the convertible white Roller to her boyfriend of six years, Georgina matched the big red bow on the windshield

În videoclip, Georgina a inclus și un cadru cu „colțul” cadourilor, un loc în care se aflau zeci de cadouri pentru membrii familiei. Cristiano Junior, de exemplu, a primit un simulator de condus, un sistem cu scaun, volan și pedale.

 

Cristiano Ronaldo trece prin momente complicate la nivel profesional. Înainte de Campionatul Mondial și-a reziliat contractul cu Manchester United, în Qatar a fost eliminat în sferturi, după 0-1 cu Maroc, și nici măcar nu a fost titular în cele două partide eliminatorii, 6-1 cu Elveția în optimi, apoi duelul cu Maroc din sferturi.

În ianuarie ar urma să semneze cu Al Nassr, echipă din Arabia Saudită, care i-a propus un contract colosal. 

Sursa



citeste și
SQL exec time = 0.79269289970398