Septembrie 08, 2023
Moldoveanca Irisha, la un pas de tragedie după ce s-a lovit la cap: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat a doua șansă”
Irisha, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, a fost la un pas de tragedie după ce a căzut în casă și s-a lovit grav la cap. Bruneta este nevoită să urmeze un tratament timp de mai multe luni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Timp de câteva zile, Irisha a dispărut complet din mediul online, iar fanii săi s-au îngrijorat pentru ea. Vedeta, care face parte din emisiunea „Prețul cel bun', a povestit ce i s-a întâmplat. S-a ridicat de pe canapea să se ducă la bucătărie, iar într-un moment de neatenție s-a lovit la cap în marginea unui scaun de lemn.

Inițial a crezut că nu este nimic grav, însă apoi a observat că îi curge foarte mult sânge. Medicul i-a spus Irishei că a fost o norocoasă, pentru că lovitura i-ar fi putut fi fatală, scrie avantaje.ro

„«-Ați fost foarte norocoasă»- zise domnul doctor! Așa simt și eu.
În urmă cu câteva zile credeam că sunt invincibilă și atotputernică când Dumnezeu, viața, universul mi-a dat o lecție uriașă.
Ridicându-mă de pe canapea și pornind spre Bucătărie, m-am impiedicat de covor și am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și destul de ascuțit, in zona creierului mic.
Am zis ca e doar o lovitura și o sa fie bine. Verificând rana mi-am dat seama ca mâna îmi e plină de sânge. In acel moment am realizat ca este mult mai grav. Nu știam cum arată un atac de panică, până în acel moment, p
ână l-am trăit pe propria piele, din păcate. Am chemat Smurd ul și de acolo au început investigațiile, CT, RMN și nenumărate vizite la doctor, având dureri mari și capul amorțit până in prezent. Am reușit într-un final să localizam problema care vine la pachet cu un tratament de câteva luni și cu multe restricții, dar ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat a doua șansă. Vorba domnului doctor: «-5 cm mai la dreapta, te loveai de colțul scaunului și putea fi o lovitura fatală». Plang și râd in același timp.
Valul de iubire, empatie și bunătate care vine de la voi de cand v-ați dat seama ca ceva nu este in regulă, m-a emotionat de-a dreptul și nu-mi ajung cuvinte să vă mulțumesc
Mă înclin in fața voastră și mă rog ca Dumnezeu să vă aibă in grija lui mereu.
Zilele acestea am realizat că viața este o călătorie scurtă și se poate sfârși in orice moment, asa că învățați din lecția pe care am trăit-o eu și fiți Fericiți și împliniți pentru tot ce aveți și sunteți. Va iubesc, mulțumesc și respect enorm – familia mea minunata de pe online. Stay safe, lots of love
', a povestit Irisha pe rețelele de socializare.

irisha artista

Teo Trandafir i-a transmis un mesaj emoționant: „E o cumpănă pe care ai depășit-o. Gândurile tale m-au impresionat. Niciun cuvânt nu-și mai găsește sens, dar încerc: ai încredere ca vei fi bine'. Mai multe vedete i-au transmis Irishei multă sănătate și speră că problemele vor dispărea.

Irisha_SPLASH_Vedete_La_Apa_2022

Irisha s-a născut în Republica Moldova, a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău.

La bază, frumoasa moldoveancă este cântăreață și stilistă. După Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău Irisha a urmat o școală de stiliști în România și apoi una în America.

La vârsta de 26 de ani, vedeta a luat decizia de a se muta din Chișinău în România, pentru se lansa în muzică.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8141846656799