Februarie 28, 2022
Milla Jovovich, îngrozită de atacurile Rusiei în Ucraina: „Ţara mea şi oamenii sunt bombardaţi"
Milla Jovovich are inima zdrobită după invazia Rusiei în ţara sa natală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Ţara mea şi oamenii sunt bombardaţi. Prieteni şi familia se ascund”, a scris ea. Vedeta a explicat că are legături strânse atât cu Rusia, cât şi cu Ucraina.

„Sângele şi rădăcinile mele provin atât din Rusia, cât şi din Ucraina. Sunt sfâşiată în două în timp ce urmăresc haosul care se desfăşoară, ţara este distrusă, familiile strămutate, întreaga lor viaţă zace în fragmentele carbonizate din jur. „Îmi amintesc de războiul din patria tatălui meu, fosta Iugoslavie, şi de poveştile pe care familia mea le spunea despre trauma şi teroarea pe care le-a experimentat. Război. Întotdeauna război”, a continuat ea. „Lideri care nu pot aduce pacea. Întotdeauna, oamenii plătesc cu vărsare de sânge şi lacrimi”.

Jovovich s-a născut la  Kiev, dintr-o mamă rusă şi un tată sârb şi şi-a petrecut o mare parte din copilărie la Moscova, oraşul natal al mamei sale. În 1980, când avea cinci ani, familia a părăsit Uniunea Sovietică şi s-a mutat la Londra înainte de a se stabili în Los Angeles.

Alte celebrităţi s-au exprimat în sprijinul Ucrainei , inclusiv Ashton Kutcher, care este căsătorit cu actriţa de origine ucraineană Mila Kunis.

Sursa: okmagazine.ro



citeste și
SQL exec time = 0.88896799087524