Martie 03, 2022
Mesajul anti-război transmis de rusoaica Irina Shayk
Modelul cu renume internațional a postat un mesaj pe rețelele sociale în contextul în care Ucraina este atacată de câteva zile de armata rusă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Shayk, originară din Yemanzhelinsk, Rusia, a transmis pe Instagram o imagine a unui semn de pace, exprimându-și sprijinul pentru poporul Ucrainei.

De asemenea, fosta iubită a actorului american Bradley Cooper, a postat și un mesaj în care anunța că va dona ajutoare sociale către UNICEF și Redcross Ukraine.

„Nu războiului! Voi dona către unicef și redcrossukraine – Vă rugăm să verificați poveștile mele pentru link-uri și resurse pentru donații, oferiți tot ce puteți. Ne rugăm pentru pace.”, a scris Irina Shayk pe Instagram.

Într-un interviu, la începutul acestui an, fotomodelul a vorbit despre copilăria sa în Rusia. Vedeta a povestit că provine dintr-o familie modestă, dintr-un oraș mic și necunoscut din Rusia. Ba mai mult, Shayk a mărturisit că a avut o copilărie foarte simplă și liniștită. Din păcate, Irina și-a pierdut tatăl când avea doar 14 ani, după ce a făcut pneumonie.



citeste și
SQL exec time = 0.58665561676025