Iunie 19, 2023
Loredana Groza, acuzată că exagerează cu Photoshop-ul. E de nerecunoscut la 52 de ani
Loredana Groza izbutește mereu să își dea pe spate fanii cu ținutele ei spectaculoase prin care își arată silueta de invidiat la cei 52 de ani!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista are un trup de invidiat È™i nu se ruÈ™inează niciodată să-l arate, de fiecare dată când poate, pe reÈ›elele de socializare. DeÈ™i de obicei este îmbrăcată sumar, de data aceasta Loredana a ales o È›inută elegantă, nedecoltată, dar extrem de sexy, iar fanii au observat imediat, scrie click.ro

Tot la fel de rapid au observat internauÈ›ii È™i faptul că fotografia postată de Loredana Groza pare a fi uÈ™or editată în Photoshop.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

DeÈ™i primeÈ™te numeroase critici în zona aceasta, Loredana Groza nu se lasă È™i, la 52 de ani ai săi, demonstrează mereu că are apariÈ›ii impecabile!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Loredana revine pe micile ecrane

În descrierea imaginii de mai sus, Loredana îÈ™i anunță fanii de pe Instagram că este în platou, la Antena 1. DeÅŸi toată lumea o ÅŸtie mai mult ca solistă, artista a jucat în multe filme ÅŸi seriale.

Ei bine, Loredana a decis că este gata să se întoarcă pe micile ecrane È™i acum filmează comedie, la postul TV amintit mai sus, ce poartă semnătura Ruxandra Ion, „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”.

În film ÅŸi-a făcut debutul în „A doua cădere a Constantinopolului”, fiind cel mai mare succes de casă în cinemaul românesc. Avea 24 de ani ÅŸi a făcut furori alături de Aurelian TemiÅŸan. Apoi a jucat în filme internaÅ£ionale, precum „Modigliani”, alături de Andy Garcia, dar ÅŸi româneÅŸti, „Minte-mă frumos” sau „MoÅŸtenirea”, ÅŸi în seriale tv de succes, precum „Regina”, „Inimă de Å£igan” sau „Aniela”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ce fel de personaj intepretează Loredana

 Loredana o va interpreta pe Felicia Soare, mama Dianei, logodnica lui Victor (Matei Negrescu), o cântăreaţă nonconformistă, care cânta într-un bar înainte de RevoluÅ£ie.

După ce a pus mâna pe un politician înstărit, a uitat de unde a plecat ÅŸi nu s-a sfiit să îÅŸi înÅŸele bărbatul de nenumărate ori, fără scrupule.

„Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect ÅŸi să mă reîntâlnesc cu o parte din echipa cu care am lucrat la Inimă de Å£igan sau Regina. Îmi place să joc, chiar dacă e o diferenţă între a juca un personaj pe scenă, aÅŸa cum fac în musical-ul Mamma Mia ÅŸi a interpreta un rol pe micul sau marele ecran.

Personajul meu din noul serial se numeÅŸte Felicia ÅŸi este un personaj controversat. Îmi dă posibilitatea să-l abordez într-o cheie diferită faţă de personajele pe care le-am jucat până acum. E o nouă provocare ÅŸi se ÅŸtie că îmi plac provocările!”, a declarat Loredana.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76816153526306