Februarie 22, 2018
LIVE! Misterioasa actriță Daniela Burlaca vine astăzi în studioul AQUARELLE!
Misterioasă, mirifică și talentată, fondatoarea Teatrului Studio "Geneza Art", vine astăzi, 22 februarie, în studioul AQUARELLE, pentru a participa la o discuție caldă și pentru a avea parte de o provocare interesantă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Am văzut-o în zeci de roluri, și, de fiecare dată, ne-a uimit prin jocul ei actoricesc. Emană sexualitate și mister, iar privirea ei te urmărește ca un magnet. Ea a fost și Murașkina și Veronica Micle și chiar și Julieta a lui Shakespeare, și niciodată nu s-a plictisit de scenă. Pentru că este încântătoare, și are ce spune, Daniela Burlaca vine astăzi, 22 februarie, în studioul AQUARELLE, la ora 11:00, pentru a participa la o discuție plăcută. Vei putea să-i adresezi întrebări, și să afli tot ce te interesează despre personalitatea ei. Așa că, te așteptăm astăzi, 22 februarie, pe pagina noastră oficială de Facebook, pentru a o urmări LIVE pe fondatoarea Teatrului Studio Geneza-Art, Daniela Burlaca. 

 

 

Amintim că, actrița Daniela Burlaca s-a născut la data de 4 august 1986, în satul Palanca, raionul Ștefan-Vodă. A absolvit Liceul Teoretic „V. Alecsandri” și "Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice" din Chișinău la specialitatea "Actor, Teatru și Cinema". A jucat pe scenele Teatrului „Eugene Ionesco”, „Luceafărul” și "Geneza Art".  Are o căsnicie trainică alături de actorul Iurie Gologan. Cuplu are și o fetiță pe numele Melisa-Alexandrina.

 

 



citeste și
SQL exec time = 1.0377240180969