Februarie 22, 2018
LIVE! Interpretul IRAKLI vine astăzi în studioul AQUARELLE!
Astăzi seara, la ora 16:30, vom avea parte de un LIVE nemaipomenit alături de interpretul din Rusia - Irakli Pirtskhalava!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

L-am cunoscut cândva demult când participase la "Fabrica de Staruri 2" din Rusia. Are un caracter de bad boy, și muzica lui îl definește pe deplin. Când vorbim despre Irakli, în timpane sună cântecul "London-Paris", și ne transfigurăm involuntar cu mulți ani în urmă.

Irakli continuă să cânte și să ne încânte, de aceea, vine la Chișinău pentru a susține un concert incendiar la SKY Bar, chiar în seara de astăzi. Dar înainte de concert, Irakli va veni în studioul AQUARELLE pentru a ne povesti despre sine, despre muzica lui și despre planurile pentru viitorul apropiat. Așa că, fii pe fază, și urmărește-ne astăzi, 23 februarie, la ora 16:30 pe pagina noastră oficială de facebook.

 

 

Amintim că, Irakli s-a născut la data de 13 septembrie 1977. În copilărie a vrut să fie fotbalist, însă mama lui l-a impus să facă studii în domeniul muzicii, studiind de mic la școala muzicală, la specialitatea "Instrumente cu corzi". În anul 2003, Irakli a participat la "Fabrica de Staruri-2", iar cu un an mai târziu el a lansat primul său album, care purta denumirea "London-Paris". Interpretul s-a căsătorit în anul 2010 cu Sofia Grebenșikova. Cuplu are împreună doi copii, Ilia și Alexandr. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2473387718201