Septembrie 14, 2022
Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, o nouă poveste de dragoste? Apropiații i-au dat de gol
La scurt timp după despărțirea de Camila Morrone, Leonardo DiCaprio își petrece tot mai des timpul alături de Gigi Hadid.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La scurt timp după despărțirea de Camila Morrone, Leonardo DiCaprio pare că e pregătit să își refacă viața amoroasă. Potrivit mai multor surse, actorul în vârstă de 47 și-a petrecut timpul liber în New York, alături de Gigi Hadid. Chiar dacă potrivit publicației PEOPLE cei doi nu ar „forma încă un cuplu”, aceștia s-au văzut destul de des în ultima perioada și „încearcă să se cunoască mai bine”.

„Au fost văzuți petrecându-și timpul cu diverse grupuri de oameni. Au trecut doar câteva săptămâni de la despărțire. De atunci, el a ieșit cu prietenii și familia.”, a declarat o sursă pentru PEOPLE.

Gigi Hadid Says 2022 Fashion Show Earnings Will Be Donated to Ukraine

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone și-au făcut debutul în calitate de cuplu când au stat împreună în primul rând la Premiile Oscar în februarie 2020. Cu toate acestea, zvonurile legate de relația lor au apărut încă din ianuarie 2018. Recent, cei doi au decis să pună capăt relației pe care o aveau de peste patru ani de zile.

În iulie 2019, o sursă a declarat pentru PEOPLE că DiCaprio și Morrone păreau „destul de serioși' unul cu celălalt. „Cu siguranță nu este o relație întâmplătoare. Camila petrece mult timp la el acasă. Ea este cunoscută de mult timp ca fiind iubita lui Leo. Iar el a prezentat-o cu mult timp în urmă părinților săi.”

Apoi, în iunie 2020, o sursă a declarat că Leonardo DiCaprio „adoră să fie cu” Morrone, deoarece au „petrecut 24 de ore din 24, 7 zile din 7” unul cu celălalt în timpul pandemiei. „Sunt foarte apropiați”, a adăugat sursa la acea vreme.

Oscar 2022: how long did it take Leonardo DiCaprio to win a prize - Infobae

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au fost fotografiați petrecând împreună weekendul de 4 iulie, la începutul acestei veri, pe o plajă din Malibu. În august, Morrone a fost văzută în St. Tropez împreună cu mama ei. DiCaprio, între timp, a fost văzut la cină cu prietenii în Los Angeles.

Sursa - elle.ro



citeste și
SQL exec time = 1.1420776844025