Octombrie 09, 2018
Kylie Minogue este grav bolnavă. Află ce i s-a întâmplat interpretei!
Cântăreața Kylie Minogue are probleme mari de sănătate. Din cauza aceasta, artista a fost nevoită să-și anuleze toate concertele din luna octombrie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celebra interpretă din Australia, Kylie Minogue suferă de probleme mari de sănătate. Vedeta a fost diagnosticată cu o infecţie în gât, care a cauzat anularea tuturor concertelor din luna octombrie a artistei. Artista în vârstă de 50 de ani și-a anunțat fanii prin intermediul rețelelor de socializare că este bolnavă, postând un mesaj pe pagina sa de Twiter. 

 

 

“Dragii mei, îmi pare foarte rău să vă informez că nu pot susţine spectacolele de la Dublin şi Belfast. Am făcut tot ce-mi stătea în putinţă să îmi revin, însă infecţia din gât mi-a afectat coardele vocale. Vom reprograma concertele şi vom reveni cu detalii. Îmi pare atât de rău şi vă mulţumesc tuturor pentru înţelegere”, - a scris Kylie pe contul de socializare.

 

 

Amintim că, interpreta Kylie Minogue, chiar dacă suferă de probleme de sănătate, totuși, este într-o perioadă fructuoasă din viața sa. Artista are un nou iubit, Paul Solomns, care este cu mult mai tânăr decât ea. Cei doi sunt împreună din luna februarie a anului curent. Ei par a fi un cuplu minunat. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50405550003052