Aprilie 22, 2024
Kim Kardashian, sărut pasional cu o femeie. Cu cine a fost surprinsă
Kim Kardashian și Emma Roberts încing ecranele cu un sărut lesbian, în cel mai recent episod din American Horror Story: Delicate Part Two.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta de reality show își sărută colega, pe Emma Roberts într-o scenă incitantă, după modelul Madonna - Britney Spears.

Kim Kardashian și Emma Roberts, Profimedia (1) jpg 

Kim Kardashian este cea care inițiază sărutul, îi invadează gura lui Roberts la premiile Oscar. Antreprenoarea SKIMS este îmbrăcată într-o rochie și o joacă pe Siobhan Corbyn alături de personajul lui Roberts, Anna, care este o actriță ce fusese nominalizată la Premiile Academiei, scrie okmagazine.ro

În scena senzuală, Siobhan o întreabă seducător pe Anna: „La ce ai renunța pentru asta?”’ Anna răspunde apoi: „La orice”, în timp ce Siobhan pune o mână peste burta de gravidă a Annei, însărcinată în șapte luni.

Kim Kardashian și Emma Roberts, Profimedia

Pe măsură ce Anna începe să aibă contracții, Siobhan îi urează felicitări cu doar câteva clipe înainte de a fi anunțată drept câștigătoarea pentru cea mai bună actriță.

Kim Kardashian și Emma Roberts, Profimedia

În trailerul finalului de săptămâna viitoare, Anna îi spune lui Siobhan: „Ești un monstru”, la care ea răspunde: „Oh, nu, iubito. Sunt mult mai rău”, American Horror Story: Delicate Part Two, care îi prezintă și pe Matt Czuchry, Billie Lourd, Denis O’Hare, Leslie Grossman și Michaela Jaé Rodriguez, se bazează pe cartea lui Danielle Valentine Delicate Condition.

Avem ocazia așadar să vedem o altă Kim Kardashian, care iată face o tranziție neașteptată, cu acest rol provocator.



citeste și
SQL exec time = 0.70440268516541