Octombrie 18, 2022
Julia Roberts, spectaculoasă la 54 de ani. Ce premiu important a primit actrița
Julia Roberts a cules roadele carierei sale de peste 30 de ani. Actrița a fost una dintre laureatele de la Gala Muzeului Academiei, din Los Angeles, sâmbătă seara.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Julia Roberts alb negru, Getty (2) jpg

O mulțime de vedete au participat la evenimentul cu ștaif ce are loc de două ori pe an.

Julia Roberts alb negru, Getty (8) jpg

Julia Roberts a primit Premiul ”Icon Award”, care îi marchează imensa contribuție culturală și impactul pe care îl are în cinematografie munca sa. Actrița în vârstă de 54 de ani a fost vădit emoționată, dar cu zâmbetul cuceritor în permanență pe buze. Vedeta a uimit și prin eleganță, căci Julia a arătat spectaculos într-o superbă ținută alb-negru.

Julia Roberts alb negru, Getty (8) jpg

Julia Roberts alb negru, Getty (8) jpg

Julia Roberts alb negru, Getty (8) jpg

De asemenea, muzeul i-a mai celebrat și pe Miky Lee, Steve McQueen și Tilda Swinton.

A doua ediție din acest an al galei a avut și de data aceasta dres-code black tie, iar la evenimentul luxos a cântat legendara artistă Diana Ross. Au participat staruri ca Jessica Chastain, Adrian Brody, Glenn Close, Olivia Wilde și Hailey Bieber, care s-au pozat pe covorul roșu.

Julia Roberts a fost foarte admirată de stiliști pentru ținuta sa sobră și impunătoare.

Actrița poate fi văzută în cea mai recentă comedie romantică în care joacă alături de bunul său prieten George Clooney, "Ticket To Paradise".

Împreună au mai jucat în “Confessions of a Dangerous Mind” și “Money Monster”, fiind un cuplu adorabil pe platourile de filmare, au o chimie extraordinară.

Julia Roberts n-a mai jucat într-o comedie romantică de 20 de ani și a fost decisă ca revenirea sa să fie remarcabilă! Unul dintre principalele motive ale absenței vedetei este că... l-a așteptat pe Clooney. Dar, la fel de adevărat este că a așteptat un scenariu potrivit. Și se pare că anul acesta astrele s-au aliniat perfect pentru Clooney și Julia. Cei doi au fost spectaculoși la premiera filmului "Ticket To Paradise" de la Londra, iar carismaticul actor a fost flancat de cele două ”neveste”. Cea din film, Julia, și Amal, soția cu acte.  

Sursa - okmagazine.ro



citeste și
SQL exec time = 0.57047748565674