Noiembrie 29, 2021
Julia Roberts a sărbătorit aniversarea gemenilor săi, cu o poză din arhivă (foto)
Julia Roberts a sărbătorit nașterea gemenilor săi, Hazel și Phinnaeus Moder. Actrița în vârstă de 54 de ani a postat pe Instagram o poză adorabilă din arhivă pentru a împărtăși frumoasa aniversare de 17 ani a copiilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„17 din cei mai dulci ani din viață”, a menționat în postarea sa cu ea și cu bebelușii ei.

Julia Roberts, la eterna sonrisa

Postarea a fost cu mai multe comentarii de la fani și celebrități deopotrivă, inclusiv nepoata și proaspăta mamă a Juliei, Emma Roberts, care a comentat despre clipa dulce, lăsând în urmă un set de emoji-uri cu inimă roșie.

În iulie, fiica Juliei, Hazel, și-a făcut debutul pe covorul roșu. Tânăra de atunci în vârstă de 16 ani a participat la premiera Zilei Drapelului în cadrul celei de-a 74-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes, Franța, arătând adorabil în timp ce poza pe covorul roșu alături de tatăl ei, Danny Moder. Julia și Danny sunt și părinți ai fiului Henry, în vârstă de 14 ani.

Julia Roberts's daughter Hazel Moder attends Cannes Film Festival

Hazel a strălucit pe covorul roșu într-o rochie inspirată de anii '90 din dantelă galbenă cu nasturi, în timp ce Danny a îmbrăcat un frac negru clasic pentru a-și promova munca cinematografică de Ziua Drapelului, un film cu Katheryn Winnick, Sean Penn, Regina King, Josh Brolin și alții.

În 2018, Julia a vorbit despre căsnicia ei de 19 ani și despre familia ei într-un episod din podcastul Goop și a împărtășit cât de fericită este că s-a căsătorit cu Danny și a început o viață cu el.

„Devine pur și simplu mai profund, pur și simplu devine mai complex”, a spus Julia despre căsnicia ei de-a lungul anilor. „Ești tânăr și te îndrăgostești și spui: „Oh, da, ne vom căsători și noi” o să-ți construiești o casă și o să ai copii,” și toate aceste lucruri la care visăm cu toții, dar nu știi dacă o să-ți placă aceeași canapea și nu știi dacă el este o să vreau să cumpăr, de exemplu, prosoape cu model. Apoi, desigur, cei mai mari sunt, vei fi părinți într-un mod care să aibă echilibru, care să țină de mână în filozofie? Pur și simplu nu știi aceste lucruri până când nu ești chiar acolo, făcând-o, și suntem atât de norocoși că există un fel de armonie inexplicabilă în felul în care facem lucrurile, pentru că facem lucrurile diferit... dar există ceva împreună care are tot sensul din lume”.

Julia a adăugat: „Cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată în toată viața mea a fost să-mi trăiesc viața alătur de Danny Moder.



citeste și
SQL exec time = 1.1461961269379