Februarie 23, 2024
John Travolta a serbat 70 de ani pe schiuri! I-a avut alături pe cei doi copii
John Travolta a sărbătorit 70 de primăveri alături de familie și de câinele său iubit, Peanut. Starul de la Hollywood se află într-o vacanță la schi, unde s-a distrat alături de cei doi copii ai săi Ella Bleu (23 de ani), Benjamin (13 ani). Actorul le-a insuflat și lor dragostea pentru sporturile de iarnă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

John Travolta este îndrăgostit de schi! Nu e de mirare că își petrece aproape toate sărbătorile de iarnă pe pârtie și la fel a făcut și de ultimul Crăciun. De asemenea, pe 18 februarie, de ziua lui, tot pe schiuri se afla, potrivit Daily Mail.

John Travolta la schi, alături de copiii lui

Actorul american, care deține o avere de 250 de milioane de dolari, s-a fotografiat în timp ce sufla în tort și primea un pupic de la cățelul său. „Și Peanut mi-a spus «La mulți ani» și m-a pupat”, s-a amuzat Travolta, pe pagina lui oficială de Instagram, scrie click.ro

John Travolta l-a lăsat pe Peanut să îl pupe (Foto: Instagram) 

La mulți ani omului care este mereu alături de mine și care aduce mereu lumină și frumusețe în această lume. Te iubesc până la Lună și înapoi”, i-a urat fiica lui, Ella, prin intermediul rețelelor sociale.

Și colega lui de breaslă, actrița Jamie Lee Curtis i-a transmis un mesaj emoționant, de ziua lui: „La mulți ani, John! Suntem prieteni și colegi de multă vreme și împărtășim o pasiune pentru artă, pentru copiii noștri și pentru salvarea câinilor”.

Viața lui John Travolta, marcată de două tragedii

Soția lui John Travolta a murit de cancer (Foto: Arhiva personală) 

John Travolta și soția lui, Kelly Preston, care a murit în 2020 la 57 de ani, după o luptă secretă cu cancerul la sân, au avut trei copii împreună: Ella, Benjamin și Jett. Acesta din urmă era cel mai mare dintre copii, fiind născut în 1992.

Copilul bolnav de autism a decedat tragic în 2009, după ce a făcut o criză și s-a lovit de cadă, în timpul unei vacanțe de familie din Bahamas. Avea doar 16 ani. Viața i-a fost marcată de două tragedii. După moartea mamei lor, copiii au trecut printr-o perioadă foarte grea, însă John Travolta le-a fost alături.

En seksi kel ünlüler seçildi

„Ben mi-a spus la un moment dat: «Pentru că mama a murit, mă tem că și tu vei muri». Am spus: «Ei bine, este un lucru foarte diferit». Și am trecut prin diferențele legate de longevitatea mea și de viața ei limitată. I-am spus: «Ben, tu ai iubit întotdeauna adevărul și am să-ți spun adevărul despre viață. Nimeni nu știe când va pleca”., a explicat starul din „Grease”, în urmă cu ceva timp.



citeste și
SQL exec time = 0.97089600563049