Iulie 15, 2020
Iuliana Beregoi și-a făcut ziua de naștere cu fanii. Petrecerea a durat 2 nopți

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iuliana Beregoi a împlinit în data de 13 iulie frumoasa vârstă de 16 ani, iar cu această ocazie le-a pregătit o surpriză fanilor ei. Timp de două zile ea a susținut concerte de excepție pentru zeci de admiratori care au venit să-i asculte piesele. Petrecerea Sweet Sixteen a avut loc la București, la Verde Stop, iar Iuliana a făcut senzație pe scenă.

Tânăra a schimbat schimbat mai multe ținute pe scenă și a făcut și transmisiuni live pe Instagram în timpul spectacolului live. Deși are doar 16 ani, ea s/a comportat precum o artistă cu experiență.

Tot cu ocazia zilei ei de naștere, Iuliana Beregoi a lansat un nou videclip. Este vorba despre melodia ”Sweet sixteen”. Melodia este în limba engleză, in colaborare cu Lil Yan, iar videoclipul este pin de culoare. În doar câteva zile de la lansare a adunat peste 250 de mii de vizualizări pe YouTube. 
                                     

Iuliana Beregoi este senzația noii generații. Cântăreață și vloggeriță, ea și-a câștigat fanii cu sinceritatea, carisma și talentul ei, adunând sute de mii de abonați la canalul propriu de Youtube.

Tânăra a jucat în serialul de acțiune "Lara", lansat în 2017. Povestea a fost transpusă, apoi, într-un lungmetraj, lansat în 2018. Subiectul filmului este povestea unei adolescente fără părinți care ajunge în situații greu de depășit pentru majoritatea oamenilor.



citeste și
SQL exec time = 0.63408708572388