Martie 20, 2023
Iuliana Beregoi și-a cumpărat propria casă la 18 ani. Cântăreața și-a împlinit marele vis
Iuliana Beregoi și-a luat propria casă, la vârsta de doar 18 ani! Cântăreața a făcut anunțul și a transmis un mesaj emoționant, în care a spus că și-a împlinit marele vis, despre care nu credea că se va întâmpla atât de curând.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Puțini ajung la această performanță, însă Iuliana Beregoi este exemplul perfect că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, se întâmplă. Cântăreața a reușit să își cumpere propria casă de lux, construită atent după dorințele și nevoile ei. Mai mult, a fost ajutată și de un arhitect, să se asigure că totul arată impecabil, scrie spynews.ro

Iuliana Beregoi își trăiește visul cu ochii, după ce și-a cumpărat propria casă la vârsta de 18 ani. După multă muncă și dedicare în industrie, încă de când era doar un copil, artista a reușit tot ce și-a propus, fiind printre puținii adolescenți care au astfel de realizări.

Cântăreața a spus că este recunoscătoare pentru tot ce trăiește acum și că nu ar fi crezut, când era un copil, că va ajunge să își trăiască propriul vis la această vârstă fragedă. Însă, a spus că a ajuns aici după ce a muncit și a crezut în planurile pe care și le-a făcut, astfel că Universul a făcut ca lucrurile să se întâmple în favoarea ei.

”Dacă mi-ar fi spus cineva acum 8 ani, când cântam și dansam în fața oglinzii, că la 18 ani o sa-mi cumpăr casa mea, în România, i-aș fi spus că e nebun. Dar Universul știe cum să facă să te uimească, dacă muncești și dai din timpul și energia ta celorlalți, pentru a-i face fericiți.

Sunt recunoscătoare pentru tot ce am și vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături. Am cel mai iubitor fan base, cea mai frumoasă familie și cea mai tare echipă de management. Vă iubesc!, a scris Iuliana Beregoi pe Instagram.

 

Câți bani primește Iuliana Beregoi pentru un singur concert

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai adorate cântărețe, mai ales de către adolescenții din România, astfel că este tot mai dorită la evenimente. Așadar, pentru un singur concert, artista primește suma de 6.000 de euro, însă are în spate o întreagă echipă care se ocupă ca toate lucrurile să decurgă bine.



citeste și
SQL exec time = 0.6822292804718