Octombrie 01, 2024
Iuliana Beregoi, în rochie de mireasă. Artista și-a pus fanii pe jar: "În curând"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iuliana Beregoi, una dintre cele mai apreciate artiste din Republica Moldova, și-a surprins urmăritorii de pe Instagram după ce a postat câteva imagini în care apare purtând o rochie de mireasă. În vârstă de 20 de ani, artista a stârnit o adevărată agitație pe rețelele de socializare, reacțiile entuziaste ale fanilor venind imediat după postare.

Fotografiile au fost însoțite de mesajul enigmatic „În curând”, ceea ce a alimentat speculațiile admiratorilor ei. Aceștia s-au întrebat dacă nu cumva Iuliana se pregătește de nuntă, iar comentariile lor au fost pe măsură: „Te măriți?”, „Felicitări, Iuliana!”, „Iuliana Beregoi se căsătorește?”, „Waaa te măriți?” sau „Ești gata de nuntă?”.

Rochia de mireasă purtată de Iuliana a fost una deosebit de elegantă, cu un design modern și accente romantice, subliniindu-i delicatețea și frumusețea naturală. Artista a ales un stil clasic cu influențe contemporane, iar imaginile au adunat rapid zeci de mii de like-uri și sute de comentarii.

Deși nu a oferit detalii suplimentare privind apariția sa în rochia de mireasă, majoritatea fanilor au speculat că ar putea fi vorba despre un nou proiect muzical, posibil un videoclip.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72008919715881