August 11, 2020
Iulia Albu, umilită de fostul soț. Scandalul ia amploare

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Totul ar fi pornit de la faptul că designerul român, Iulia Albu cunoscută pentru aparițiile sale excentrice și critici dure în ceea ce privește stilul vestimentar al vedetelor de peste Prut, i-a interzis fostului soț, Mihai Albu, întâlnirile cu fetița lor, de teama că ar putea s-o infecteze cu noul coronavirus. Profund deranjat de aceasta, creatorul de modă a depus a plângere penală, iar acum speră ca justiția să facă dreptate între ei. 

”În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească și acum se face o anchetă. Și se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. nu e ceva nou pentru mine. Nu ma interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiță. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinți”, a declarat Mihai Albu, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars

Anterior, Iulia Albu a explicat pe contul său de Instagram că fostul ei soț muncește la atelier, iar acolo interacționează cu mai multe persoane. Prin urmare, există riscul ca el să se infecteze, iar apoi și fetița lor să se îmbolnăvească. De aceea a considerat că în această perioadă e mai bine să fie evitate întâlnirile tată-fiică. 

Iulia și Mihai Albu au divorțat în urmă cu șapte ani. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61698269844055