Iulie 18, 2023
Irina Rimes s-a destăinuit: „Dacă am avea un copil, l-am crește în România, nu în Franța”. Care este motivul

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreață are o relație de doi ani cu francezul David Goldcher, relația lor funcționează bine, chiar dacă fac naveta încă între București și Coasta de Azur. Artista a explicat de ce amândoi apreciază simplitatea fericirii în familia artistei născută în Republica Moldova, scrie libertatea.ro.

Irina Rimes, 31 de ani, i-a povestit lui Mihai Morar în cadrul podcast-ului acestuia „Fain și simplu” cum a trecut peste relațiile toxice din viața ei, trăgând învățături și updatându-și existența după acestea. În prezent, cântăreața are o relație frumoasă, conform propriilor declarații, cu un artist, muzician și el, francezul David Goldcher, alături de care este de doi ani. Irina și David fac naveta între București și sudul Franței. Artista a mărturisit că încă nu s-au stabilit într-un loc anume, chiar dacă au planuri mari de viitor. Împreună.

„Am fost în relații toxice, așa a fost să fie, voiam să fiu salvatorul cuiva. Acum am timp să învăț o limbă nouă, franceză, să fiu prezentă în viața mea și a prietenilor mei, să mă ocup de carieră. Eram obișnuit cu foarte bine, foarte rău, acum este bine, nu foarte bine, chiar dacă pare plictisitor. Nu mai vreau s-o dau în extreme!”, a relatat Irina.

Irina Rimes și iubitul său și-au cunoscut deja viitorii socri:,,Pe ăsta  poți să-l păstrezi” - WOWBiz

Momentan, artista născută în Republica Moldova, dar stabilită de mulți ani în București, locuiește lângă pădurea Băneasa: „Vreau o conexiune cu natura. Tot timpul am căutat casă lângă pădure. Eu vreau o căsuță mică, nu mare, cu ceva grădină în spate. Dacă am avea un copil la momentul acesta, l-am crește în România, nu în Franța!

În România, am fi mai fericiți, am ajuns și eu, și David la această idee. În România, cultivăm niște valori care ne fac mai fericiți.

Dacă ar fi să compar cele două familii, și David ar spune că-n familia mea e mult mai simplă fericirea. Chiar dacă nu ne spunem «te iubesc», fericirea e mai simplă. Mi-aș dori ca și copiii mei să trăiască asta, simplitatea”

Irina Rimes e insarcinata? Artista a fost luata la intrebari de fani.  „Credeam ca doar eu vad burtica”

Irina Rimes a făcut și o incursiune în copilăria și adolescența ei, la țară, până la 14 ani la Izvoare, apoi a plecat la oraș, la Soroca.

„Nu aveam bomboane «Bucuria» în copilărie! Ele erau la magazin. Bomboane primeam de Crăciun. Mama și tata lucrau la Cooperativă, iar de Crăciun primeau câte două pungi de bomboane, mandarină, măr, biscuiți și covrigi. Le ascundeau pe un dulap mare, undeva sus.

Puneam scaun peste scaun peste scaun, nu știu cum de nu mi-am rupt capul niciodată… Și luam câte două bomboane, mâncam câte un pic, câte un pic. Când venea sărbătoarea, mai erau jumătate. În rest, dulce însemna pâine cu apă și cu zahăr. Nu eram săraci, nu aveam nici mulți bani, trăiam decent.

Până în clasa a V-a îmi luam haine de la second hand, iar atunci mi-a cumpărat mama prima pereche de haine de la piață, noi. Strângeau bani ca să ridice casa”, a rememorat artista.

Irina Rimes, despre iubitul francez: „Prima oara cand l-am vazut am zis:  „Vai, ce-i cu copilul asta?!” Cum David a cucerit-o pe mama artistei si la  ce obicei nu va renunta Irina

În familia ei, a fost o iubire simplă. „Oamenii nu se aruncă să spună «te iubesc». Când mi-a zis mama «te iubesc» prima dată, mi-a dat cu virgulă… S-a întâmplat la 25 de ani, curând. S-a întâmplat prima oară, am realizat că părinții mei oricum au simțit asta, dar era rușinos să spui.

Asta e realitatea. Mie îmi vine greu să le spun «te iubesc» părinților și fratelui. Uite, îmi vine să plâng. Avem o familie superunită, ne iubim mult între noi. Am avut iubiți și parteneri care spuneau: «Eu te invidiez pentru familia pe care o ai!».

O să am concert la Chișinău, 28 și 29 august, dar trebuie să-mi fac timp să dormim la ai mei, eu cu David. O să facă cea mai bună mămăligă, o să aducă cel mai bun vin. Acolo e leagănul nostru”, a povestit Irina Rimes.



citeste și
SQL exec time = 0.79069066047668