Martie 03, 2023
Irina Rimes întâmpină primăvara cu o piesă nouă. Cum sună ”Neiubita ta”
Irina Rimes întâmpină primăvara cu o piesă proaspătă, un pansament pentru suflet după o despărțire. Intitulată "Neiubita ta", melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Compusă de Irina Rimes, "Neiubita ta" vorbește despre sfârșitul unei relații. Totuși, artista ne dă de înțeles că există speranță și după un asemenea eveniment dureros. Se află în fiecare dintre noi puterea de a fi înțelegători și răbdători, iar cu timpul, rana cauzată de iubire ajunge să se cicatrizeze, scrie infomusic.ro

"Neiubita ta" este acompaniată de un videoclip regizat de Vlad Oancea. Materialul video pare o călătorie în trecut, într-o perioadă în care teleshoppingul era pe toate posturile TV. Însă, în cazul de față, Irina Rimes încearcă să vândă produse care să facă despărțirea mai ușoară.

Irina Rimes este o apariție unică, plină de sensibilitate și înconjurată de o carismă aparte. Lansarea Irinei în România a fost cum nu se putea mai bine. Piesa "Visele" a fost lider în toate topurile muzicale autohtone timp de luni de zile. Anul 2020 a găsit-o pe Irina cu o schimbare consistentă de stil, dar nu și de conținut. Albumul "Pastila" a adoptat stilul pop-trap, dar mesajele sale puternice au fost în continuare regăsite printre rânduri.

În vara lui 2022, Irina a lansat albumul "Acasă" și mini seria de documentare "Pe drumul meu", ce s-au bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline.



citeste și
SQL exec time = 0.50975465774536