August 04, 2022
Irina Rimes, despre lupta cu depresia: „Am avut momente grele."
În noul număr al revistei VIVA!, cel de August, Irina Rimes a făcut o serie de dezvăluiri despre lupta pe care a avut-o cu depresia. În prezent, ea e una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din Moldova și România. Drumul către succes nu a fost însă unul simplu. Antrenoarea de la „Vocea României' a făcut multe sacrificii pentru cariera ei în muzică și, de multe ori, a renunțat la timpul cu cei dragi. Iată confesiunea solistei!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ca să revenim la vremurile actuale, am stabilit deja că venirea în România ți-a schimbat viața. În 2019, revista Forbes te includea în topul celor mai de succes tineri din generația „sub 30 de ani. Compozitoare, textieră, cântăreață – ești „pachetul complet. Cât efort, câte concesii, câte renunțări a însumat acest succes?

Eforturile au fost pe măsura răsplatei. Poate uneori am renunțat la timpul petrecut cu familia, alteori la cel cu prietenii. Nu puține au fost dățile când am renunțat la diverse activități pe care mi le plănuiam, însă totul cu scopul de a mă dedica 100% carierei muzicale. Dar răsplata a fost pe masură, deci nu regret nimic. Totuși, nu cred că rețeta mea funcționează pentru oricine, unora le este dat să înfrunte mai multe greutăți poate pentru că pot sau poate pentru că asta e încercarea la care sunt puși. Eu am trecut cu brio toate încercările și cred că de asta am luat acel premiu.

irina-rimes-1

Irina Rimes, despre lupta cu depresia

Azi, piesele tale au sute de milioane de vizualizări pe YouTube, compui și pentru alți artiști și colaborezi, de asemenea, cu artiști importanți. Care este relația ta cu celebritatea? Cum gestionezi succesul? Mie mi se pare că ai rămas la fel de modestă…

Relația mea cu celebritatea este una ciudățică, succesul este greu de gestionat, încă învăț să fac asta. Nu m-am considerat niciodată această persoană urcată pe un piedestal, unde nu mă poate atinge nimeni și nimic. Indiferent de anvergura succesului pe care îl am, sufletul meu este același, dragostea față de viață, în forma ei cea mai simplă, rămâne aceeași.

irina-rimes-1-1

Ce sacrificii a făcut pentru carieră

Te-ai confruntat vreodată cu probleme, ai fost respinsă, ai simțit, poate, invidia unora sau altora din industrie?

Niciodată n-am lăsat lucrurile negative din exterior să-mi influențeze drumul, niciodată n-am prins ură pentru cineva, n-am fost rea voit, n-am făcut niciunui om rău din dorința de a face rău. Cu această filosofie merg la drum și sper să nu cad într-o capcană a vulnerabilităților și să se nască vreun sentiment negativ în sufletul meu, pentru că mă va încurca.

irina-rimes-2

Spuneai că, atunci când te-ai mutat în București, ai suferit de o formă urâtă de depresie și că nici acum nu ai scăpat de anxietate… Care este cea mai mare temere a ta? Și apropo de asta, ai căutat ajutor specializat? Cum treci peste stările anxioase?

Nu pot să spun nimic despre asta pentru că nu am fost diagnosticată de vreun doctor, hai să zicem doar că am avut momente grele ca orice om de pe acest pământ care își urmează visul la care e greu de ajuns.

irina-rimes-3

Sursa - viva.ro



citeste și
SQL exec time = 0.87785363197327