Octombrie 30, 2020
Ionel Istrati, gest emoționant demn de toată admirația
Interpretul Ionel Istrati a dovedit că este un bărbat sensibil și că îl pot afecta destinele, pe care le întâlnește. Prin urmare, a făcut un gest, care trezește admirația tuturor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânărul a întâlnit un copil, care i-a vândut flori. A intuit că provine dintr-o familie cu venituri mici și i-a propus să ia masa împreună. Cât micuțul savura din desert, Ionel Istrati i-a făcut o poză, având grijă să păstreze identitatea minorului. 

”Copiii sunt cele mai frumoase comori ale acestei lumi! Ei merită toată jertfa noastră pentru un zâmbet al lor! Acest minunat copil mi-a vândut flori, apoi mi-a făcut plăcerea de a lua masa împreună. Vă provoc să trăiți asemenea momente. Ochii lor se luminează imediat, iar privirea emană mulțumirea”, a scris Ionel Istrati în dreptul pozei cu băiatul, care i-a vândut flori. 

Gestul interpretului a fost apreciat de cei care îl urmăresc pe Instagram. ”Îți mulțumesc pentru acest gest de omenie. Cândva exact așa gest mi-a schimbat viața!!!”, ”Asemenea situații îți încălzesc inima” ”Bravo pentru asemenea gest”, sunt doar câteva dintre comentariile, care face referire la poză. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77399706840515