August 02, 2023
Interpretul Ionel Istrati și-a surprins tatăl cu un mesaj emoționant de ziua sa: "Datorită ție am speranța..."
Astăzi, cunoscutul interpret Ionel Istrati a transmis un mesaj plin de emoție și afecțiune cu ocazia zilei de naștere a tatălui său.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpretul și-a arătat și latura sa sensibilă, distribuind o serie de fotografii din arhiva personală, însoțite de mesaje de apreciere și admirație pentru cel care i-a dat viață.

În postarea sa recentă pe rețelele de socializare, Ionel Istrati a a mulțumit tatălui său pentru sprijinul necondiționat și încrederea oferită de-a lungul anilor, subliniind importanța legăturii lor puternice.

"De ziua ta, tată, vreau să-ți mulțumesc pentru fiecare moment minunat al vieții mele, pentru trecutul interesant, pentru viitorul misterios și pentru prezentul fericit.

La mulți ani!"

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi păr blond

"Un tată te învață să nu uiți de unde ai plecat și îți oferă încredere pe drumul ce îl urmezi. Tu m-ai învățat cum să mă port, cum să vorbesc, nu doar cum să am succes în viață, ci să port cu onoare numele tău. Datorită ție am speranța, înțelepciunea și credința să fiu cinstit cu mine însumi. Mulțumesc pentru tot ceea ce m-ai învățat!"

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi păr blond 

Fanii artistului au reacționat rapid la gestul său, inundând comentariile cu urări de bine și cuvinte de laudă atât pentru cariera sa muzicală, cât și pentru frumoasa relație pe care o are cu familia sa.



citeste și
SQL exec time = 0.57397818565369