August 14, 2024
„Îmi sunam mereu mama și plângeam isteric” Kylie Jenner, despre depresia postnatală prin care a trecut

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kylie Jenner a devenit protagonista noului număr al revistei Vogue: vedeta reality-show-ului a participat la o ședință foto alături de cei doi copii ai săi, Stormi, în vârstă de șase ani, și Aire, în vârstă de doi ani, și a acordat un interviu. În acesta, ea a vorbit despre depresia postnatală, de care a suferit de două ori: „De fiecare dată s-a simțit diferit. Cu fiul meu, am avut schimbări emoționale puternice, reacționam intens la lucruri mărunte, la care în mod normal nu aș fi acordat atenție. Îmi sunam mama mereu și plângeam isteric, spunând că nici măcar nu-mi pot aminti numele fiului meu.”

Kylie asociază parțial depresia postnatală cu faptul că a devenit mamă foarte devreme, când avea puțin peste 20 de ani: „Desigur, știam că vreau un copil. Mi-am dorit întotdeauna foarte mult copii. Dar nașterea lui Stormi nu a fost planificată. Pur și simplu s-a întâmplat.”

Иллюстрация к статье

Kylie a avut ambii copii cu fostul ei iubit, Travis Scott: după nașterea primului copil, s-au despărțit, dar ulterior și-au reluat relația. În prezent, nu mai sunt împreună.

Kylie a menționat că abia acum începe să-și revină: „În curând voi împlini 27 de ani (Kylie a acordat interviul cu puțin timp înainte de ziua ei de naștere. — n.r.), și abia acum încep să mă simt din nou eu însămi. Când eram însărcinată, nu aveam timp să înțeleg ce se întâmplă cu mine, iar apoi am avut depresie postnatală timp de un an întreg. Din punct de vedere emoțional a fost foarte greu, la fel ca și hormonal.”

Кайли Дженнер/Фото: British Vogue

Totuși, acum totul este de domeniul trecutului, iar copiii sunt cea mai mare valoare pentru vedetă: „Nu contează prin ce trec, cum arăt, ce scriu oamenii despre mine pe internet — la sfârșitul zilei, toate acestea nu contează. Mă întorc acasă, iar copiii mei mă iubesc necondiționat, sunt pur și simplu obsedați de mine. Asta m-a învățat să privesc viața mai relaxat. Știu că am acasă acești micuți care au nevoie de mine, care mă iubesc și pentru care sunt cea mai bună din lume, așa că nu am nevoie de aprobarea altora.”

Despre iubitul ei, actorul Timothée Chalamet, cu care se întâlnește de peste un an, Kylie nu a dorit să ofere detalii în interviu, menționând doar că totul este bine între ei și că vrea să păstreze viața personală privată. Kylie și Timothée nu vorbesc public despre relația lor, nu apar în rețelele sociale ale celuilalt și apar foarte rar împreună în public, iar chiar și atunci când apar, nu pozează niciodată pe covoarele roșii.

Кайли Дженнер/Фото: British Vogue



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71992969512939