August 01, 2023
Imagini incendiare cu Jennifer Lopez în bikini, aniversând împlinirea a 54 de ani. Arată superb
Splendida Jennifer Lopez și-a încântat fanii cu imagini spectaculoase, aniversare, în urma împlinirii a 54 de ani. Artista a mărturisit că adoră faptul că-și serbează ziua vara.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Încă o dată, J Lo demonstrează că vârsta este doar un număr și pare hotărâtă să arate întregii lumii că frumusețea sa și tonusul său rezistă, în ciuda faptului că a împlinit 54 de ani. Inclusiv soțul său Ben Affleck a lăudat-o anul acesta într-un interviu, mărturisind că diva efectiv nu știe să îmbătrânească

J Lo 54 ani jpg 

Ca un cadou pentru fanii înrolați în baza de date a artistei cu emailul, aceștia au primit imagini unice de la petrecerea artistei, la fel cum a trimis și pozele de nuntă atât de așteptate, anul trecut: prin newsletter, scrie okmagazine.ro

În fotografii, Jennifer Lopez își expune fizicul aproape fără de cusur într-un costum de baie minuscul, Valentino (980 USD), alb-negru cu un detaliu verde. Pe deasupra poartă un caftan tot Valentino, în set cu costumul de baie, al cărui preț ajunge la 5.900 de dolari.

Evident, Jennifer Lopez nu a uitat nici de accesorii, pe care le adoră. S-a fotografiat cu un splendid colier gros cu diamante, un lanț lung de aur cu pandantiv și cheie în capăt, cercei imenși de aur de la Misho (226 USD) și o foarte stilată pălărie neagră cu care a stat pe cap doar cât timp și-a realizat fotografiile dorite. Când a trecut în piscină, diva a optat pentru o pălărie mai de vară, albă, cu boruri largi. 

În contrast cu liniștea de la piscină, când J Lo a pozat glamour, așa cum o știm, pe Instagram diva a detaliat petrecerea, când la un moment dat, s-a urcat și pe masă să danseze.

J Lo 54 aniversare png 

Din colajul foto nu au lipsit imaginile cu Ben Affleck, actorul care i-a devenit soț anul trecut și cu care face o echipă de milioane.

J Lo pe masă jpg 

Marea petrecere, care a reunit doar prieteni apropiați, s-a dat în noua lor casă din Beverly Hills, în valoare de 60 milioane de dolari, și, potrivit informațiilor din newsletter, a fost organizată de Ben Affleck.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0800445079803