Aprilie 14, 2022
Imaginea pe care Dan Negru ar trimite-o lui Putin, Zelenski şi Biden. "Ne omoram pentru o graniţă”
Cunoscutul om de televiziune este foarte activ pe reţelele de socializare, unde transmite aproape zilnic mesaje urmăritorilor săi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De cele mai multe ori, concluzii amare ale realităţii zdruncinate pe care o traversăm cu toţii. Fiindcă adesea este greu să nu ne lăsăm afectaţi de tot ce trăim sau de ce aflăm că trăiesc unii dintre semenii noştri.

Intr-o societate în care ştirile şocante vin aproape zilnic, Dan Negru trage un semnal de alarmă menit să îi ajute pe unii oameni să-şi amintească misiunea nobilă cu care omul a venit pe pământ, nicidecum aceea de a crea şi perpetua haosul.

”Dacă ar fi să aleg între viaţa copiilor mei şi apărarea sau atacarea graniţei unei ţări, mi-aş alege copiii. "Ubi bene, Ibi patria" ( acolo unde e bine, acolo e patria) ziceau romanii.

"Războaiele se duc între oameni care nu se cunosc între ei pentru profitul unora care se cunosc între ei".

Peste mii de ani omenirea o să se uite cu milă la istoria noastră, a primitivilor, care ne omoram pentru o graniţă, pentru un steag cocoţat pe o clădire sau pentru un litru de motorină.

Ştiinţa spune că peste câteva miliarde de ani sistemul nostru solar nu va mai exista şi că e imposibil să fim contactaţi de vreo civilizaţie extraterestră avansată atâta vreme cât noi încă ne războim şi ne împărţim planeta.

Fotografia secolului a fost considerată cea facuta de naveta Voyager planetei Pământ de la marginea sistemului solar. Aş trimite-o lui Putin, Zelenski, Biden... Oamenii se bat pentru nişte graniţe şi pentru nişte steaguri aşa cum o făceau şi acum 2000 de ani. Au evoluat doar armele. Ne războim pe punctul ăsta mic, invizibil in univers care e Pământul.”, a scris, cu tristeţe, Dan Negru.

 

Sursa: okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8552725315094