Octombrie 20, 2023
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2023. Gemenii sunt pregătiți pentru schimbări pe plan amoros
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2023 spune că Gemenii sunt pregătiți pentru schimbări pe plan amoros. Nativii acestei zodii își doresc o familie mai mult ca oricând și sunt în stare să facă orice ca să o aibă cât mai repede.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Horoscopul zilei de 20 octombrie 2023 spune că astrele sunt de partea zodiilor. Vor face tot ce le stă în putinț ca să le ușureze viața. Deși poate părea o perioadă în care conflictele încep mai repede, inteligența și diplomația sunt factorii de care toți nativii e indicat să țină cont.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești pregătită pentru o mini-vacanță sau o escapadă. Venus în Fecioară te face să consideri că sănătatea ta mintală și bunăstarea au nevoie de mult mai mult în această săptămână decât de obicei. O modalitate de a adopta un stil de viață mai lipsit de griji este să te relaxezi în natură. Luna Săgetător încurajează să înveți tot ce poți despre fitness și nutriție.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Poți fi deschisă la minte, iar Luna de astăzi în Săgetător te invită să-ți explorezi latura mai puțin inhibată. Poate că încerci ceva nou îți poate deschide mintea către o altă latură a vieții. Echilibrul e foarte important pentru tine.

Cu Luna într-un pătrat, s-ar putea să te bucuri să încerci ceva în afara drumurilor pe care le-ai construit până acum și care te-au ținut un pic pe loc.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ești pregătită pentru dragoste. Dorința ta de a transforma o casă într-una de familie atinge culmea în timpul Lunii de astăzi. Trecând prin câteva situații pe cont propriu, te poate face să crezi că ai prefera să nu fii singură. Această zi poate fi momentul perfect pentru a începe să analizezi activitățile care te arată ca fiind indisponibilă. Dacă în prezent ești într-un cuplu, această zi este ideală pentru a schimba dinamica relației, pentru a trece spre apropiere și vindecare.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cu toții avem momente de contradicție în viață și s-ar putea să descoperi că este greu să-ți îndeplinești o promisiune pe care ti-ai făcut-o. În timpul Venusului pătrat al Lunii, sentimentele tale de bine sunt în contradicție cu alegerile tale reale. Este o zi bună pentru a acorda suficient timp ca să planifici ce vei face și când. Ia în considerare punctele slabe și cum să le reduci pentru a maximiza potențialul de succes.

Leu: 23 iulie – 22 august

Întâlnirea poate fi dificilă în timpul tranzitului lui Venus în pătratul Lunii. Venus în pătrat cu Luna te împinge să fii sinceră cu potențialul tău partener, chiar dacă este greu. Adevarul te poate face și mai atractivă pentru persoana potrivită. Nu mai lăsa gândurile să-ți pună barieră și renunță la limite.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Îți place să faci parte dintr-o familie, dar uneori oamenii pot avea un program încărcat și își doresc propriul lor drum. S-ar putea să găsești dinamica familiei mai dură decât de obicei în timpul tranzitului cu Venus în pătratul Lunii. Așadar, în loc să încerci să controlezi oamenii, locurile și lucrurile sau să te implici prea mult într-o planificare, ia în considerare să dai înapoi și să-i permiți fiecăruia să-și dea seama de propria situație

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

A fi nostalgică doar face ca povestea să pară mai mare și mai importantă decât este cu adevărat. Viitorul este mai luminos și pe asta te poți concentra mai mult ca oricând. Când Luna Săgetător îți activează a treia casă, mintea ta poate realiza multe dintre acestea lucruri care îți sunt neclare. Acesta poate fi o perioadă de descoperire și de învățare profundă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Iubești natura și, odată cu vremea transformându-se în sfârșit într-un adevărat sezon de toamnă, s-ar putea să-ți fie mai bine să petreci puțin mai mult timp afară, seara. Venus în pătratul Lunii te poate ajuta să te detașezi de lucrurile materiale și să apreciezi libertatea naturii și simplitatea ei. Natura te ajută să pui lucrurile în perspectivă și să privești viața printr-o lentilă mai pozitivă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Este bine să fii sinceră cu tine însuți, iar când Luna este în semnul tău, asta este tot ce vrei cu adevărat să faci. Nu poți nega ce simți cu privire la felul în care ai fost tratată la locul de muncă sau de către alții atunci când Luna se întâlnește cu Venus. Pentru cei care te-au tratat bine și cu respect, Moon square Venus scoate în evidență natura ta generoasă. Dar, pentru persoanele care te-au subminat sau te-au făcut să te simți prost, va fi greu să nu lași sentimentele să se arate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este un sentiment minunat când poți fi deschisă și sinceră cu prietenii care te iubesc și te îmbrățișează așa cum ești. Onestitatea este totul pentru tine în timpul Lunii în sectorul prieteniilor tale. Este o zi grozavă pentru conversații intime sau pentru jocuri de societate. Dacă ai un prieten care trece prin ceva important, cum ar fi un divorț sau pierderea unei persoane dragi, aceasta este o zi bună pentru a-ți arăta latura plină de compasiune.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna îți scoate la iveală dorința de a urma o carieră și o vocație care rezonează cu inima ta. Știi că ești menită să faci ceva mare cu viața ta. Și, în timpul Lunii Săgetător, s-ar putea să te hotărăști să o faci. Această zi este minunată pentru a participa la teste de carieră și personalitate și pentru a vedea ce domenii te pot interesa cel mai mult. Venus pătratul Lunii te poate ajuta să obții sfaturi și înțelepciune de la alții care au făcut ceea ce vrei tu să faci.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii au nevoie de mai multă liniște în viața lor. De aceea, nativii acestei zodii simt nevoia să se retragă puțin din viața socială și să analizeze mai bine faptele din viața lor. Astrele îi sfătuiesc pe nativii acestei zodii să fie mai atenți la semnalele pe care le transmite corpul lor. Sănătatea trebuie să fie o prioritate pentru ei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4414794445038