Octombrie 31, 2023
Gestul făcut de Justin Timberlake, pe fondul reacțiilor la cartea lui Britney Spears
Justin Timberlake a făcut un gest neașteptat în urma dezvăluirilor fostei iubite, Britney Spears, în cartea sa de memorii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Justin Timberlake și-a dezactivat comentariile de pe Instagram după ce a primit reacții dure în urma dezvăluirilor făcute de fosta lui iubită, Britney Spears, în cartea „The Woman in Me”. O sursă a declarat pentru Page Six că fostul membru al trupei NSYNC a luat această decizie din cauza „lucrurilor pline de ură și dezgustătoare pe care oamenii le spuneau” pe pagina sa, scrie elle.ro

Justin Timberlake a atras critici în urma dezvăluirilor făcute de Britney Spears

Justin Timberlake a fost aspru criticat de când cântăreața în vârstă de 41 de ani a făcut publice mai multe dezvăluiri inedite despre relația lor de trei ani, inclusiv faptul că a făcut un avort când erau împreună.

„L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat ca într-o zi să avem o familie împreună. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranță nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră, că eram mult prea tineri”, a scris Britney Spears în carte.

Spears a mai susținut că Timberlake, cu care s-a întâlnit între 1999 și 2002, a înșelat-o cu o femeie „foarte populară”. Artista nu a dezvăluit numele vedetei pentru că „este căsătorită și are copii acum” și nu vrea „să se simtă prost”.

Britney Spears Dishes on Justin Timberlake, Christina Aguilera, and ...

De asemenea, în memoriile sale, cântăreața l-a descris pe Timberlake și trupa sa de băieți, NSYNC, ca fiind „băieți albi” care „iubeau hip-hop-ul” și „ieșeau cu artiști de culoare”: „Uneori credeam că încercau prea mult să se integreze”, a mărturisit ea.

Spears și-a amintit apoi de momentul în care ea și iubitul ei de atunci se aflau în New York și s-au întâlnit cu Ginuwine, cântărețul piesei „Pony”.

„În calea noastră mergea un tip cu un medalion uriaș, strălucitor”, a spus ea. „Era alături de doi agenți de securitate uriași. J s-a entuziasmat și a spus atât de tare: „Oh, da! Ce mai faci, amice?”.

 

Deși Timberlake nu s-a pronunțat public în legătură cu bestsellerul, se pare că nu este „deloc fericit” în legătură cu această carte.

„Justin nu a contactat-o deloc pe Britney în legătură cu toate acestea și nici nu o va face, pentru că nu are ce să-i spună. Justin nu este deloc fericit de ceea ce a ieșit în această carte”, a declarat marți o sursă pentru Daily Mail.

Fue para Britney Justin Timberlake revela cómo escribió Cry Me a River

La începutul anilor 2000, Britney Spears și Justin Timberlake țineau prima pagină a ziarelor, formând cel mai celebru cuplu de la Hollywood. Chiar dacă povestea lor de dragoste părea perfectă, se pare că cei doi artiști au trecut prin momente grele. În plus, Page Six a dezvăluit recent și modul în care idila lor a luat sfârșit. Publicația scrie că despărțirea s-a întâmplat în februarie 2002, când Britney filma videoclipul melodiei Overprotected: The Darkchild Remix.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4717531204224