Decembrie 29, 2023
George Clooney, mărturisiri dureroase despre Matthew Perry: “Nu era fericit”
George Clooney a dezvăluit că Matthew Perry era nefericit în timpul filmărilor pentru serialul Friends.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La mai bine de o lună de la moartea tragică a lui Matthew Perry, George Clooney a oferit un interviu emoționant, în care a vorbit despre viața actorului și despre celebrul său rol din serialul Friends, scrie elle.ro

„L-am cunoscut pe Matt când avea 16 ani”, a declarat Clooney pentru Deadline. „Obișnuiam să jucăm tenis împreună… Și era un copil grozav, amuzant, amuzant, amuzant, amuzant”.

George Clooney a mai povestit și că Matthew Perry visa încă din adolescență să joace într-un serial de comedie.

„Vreau doar să fac parte dintr-un sitcom. Vreau doar să joc într-un sitcom și aș fi cel mai fericit om de pe pământ”, le spunea Matthew Perry actorilor Richard Kind și Grant Heslov, a mărturisit Clooney.

Cu toate acestea, chiar și după ce a obținut rolul lui Chandler Bing în serialul Friends, Matthew Perry nu a fost cu adevărat fericit.

„A intrat, probabil, în cel mai bun sitcom din toate timpurile. Nu era fericit. Nu i-a adus bucurie, fericire sau pace. Eram la Warner Brothers, eram acolo unul lângă altul – și a fost greu de privit pentru că nu știam ce se întâmpla cu el. Știam doar că nu era fericit”, a mărturisit Clooney pentru Deadline.

„Mi-ar plăcea să fiu ținut minte ca cineva care a trăit bine, a iubit bine, a fost un căutător”, a spus Perry în noiembrie 2022 în cadrul podcast-ului Q with Tom Power.

George Clooney: „Matthew Perry nu era fericit în Friends”

Apoi, când a fost întrebat de gazda emisiunii care este moștenirea pe care vrea să o lase în urmă, actorul din Friends a răspuns:

„Cel mai bun lucru la mine, fără îndoială, este că, dacă un alcoolic sau un dependent de droguri vine la mine și mă întreabă: „Mă ajuți?”, pot să spun da, să continui și să fac acest lucru. Când voi muri, nu vreau ca Friends să fie primul lucru menționat. Vreau că acesta să fie primul lucru menționat și voi trăi tot restul vieții mele dovedind asta.”

George Clooney, în vârstă de 62 de ani, a recunoscut și că nu era conștient de dependențele lui Perry, despre care actorul a scris pe larg mai apoi în cartea sa de memorii Friends, Lovers and the Big Terrible Thing.

„Habar nu aveam că lua 12 Vicodin pe zi și nu știam despre toate lucrurile despre care vorbea, toate acele lucruri sfâșietoare. De asemenea, acest lucru îți arată că succesul și banii nu îți aduc automat fericirea. Trebuie să fii fericit cu tine însuți și cu viața ta.”

Anul trecut, Matthew Perry a vorbit onest despre cum ar vrea să fie ținut minte după moartea sa.

George Clooney Shares A Tragic Matthew Perry Memory About His Friends ...

Într-un alt interviu, acordat de data aceasta publicației People, Matthew Perry a vorbit fin nou despre lucrurile pentru care își asumă credit, printre care numărau: „grijă pentru ceilalți, faptul că nu am renunțat niciodată.”

„Acesta este, probabil, ceea ce îmi place cel mai mult la mine. Să fiu creativ, să văd, să învăț că, dacă nu te simți confortabil sau simți anxietate, una dintre modalitățile de a ieși din acea situație este să fii creativ.”

Perry a fost sincer în legătură cu problemele sale cu drogurile și alcoolul, după ce a mers pentru prima dată la dezintoxicare în 1997 pentru ceea ce s-a spus că a fost o dependență de medicamente pentru durere după un accident de schi nautic. După această primă perioadă, actorul a mai mers la dezintoxicare în 2001 și 2011. El a declarat în 2016 că nu-și amintește să fi filmat trei sezoane din Friends.

„La un moment dat lucrurile deveniseră atât de rele încât nu le-am mai putut ascunde și toată lumea și-a dat seama ce se întâmpla cu mine”, a povestit Matthew Perry în urmă cu ceva timp.



citeste și
SQL exec time = 1.0317993164062