August 30, 2023
Fosta și actuala soție, prietene la cataramă: "Pentru mulți, relația noastră este imposibil de înțeles". Mesajul Danei Sota pentru Natalia Barbu
Rar vezi o relație ca a lor, mai ales în showbiz. Dana Sota și Natalia Barbu, fosta și actuala soție a milionarului Nicolae Sota, nu doar că se înțeleg bine, dar chiar sunt prietene și se întâlnesc des la evenimente de familie. Pe 22 august, Natalia Barbu a împlinit 44 de ani, iar mesajul Danei pentru ea a fost ieșit din tipare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dana Sota, consultant de beauty, autoare și influencer, și Natalia Barbu, solistă, au o relație atipică pentru statutul lor. Dana e fosta soție a milionarului Nicolae Sota, iar Natalia, actuala. Ambele au copii cu același bărbat, așa că întâlnirile de familie sunt dese și, iată, fericite. Au demonstrat-o anul trecut și la nunta lui Andrei Sota, fiul Danei și al lui Nicolae Sota, dar și acum, recent, când au cucerit internetul cu o poză și cu un mesaj superb.

Dana Sota, mesaj superb pe Internet: „Ea este Natalia, actuala soție a fostului meu soț”

Dana Sota (60 de ani) este cea care a publicat o urare specială de ziua Nataliei, alături de o poză în care parcă sunt surori, asta deși le despart 16 ani. Frumoase, cochete și zâmbitoare, fosta și actuala au atras mii de like-uri. Natalia a primit urarea în Bali, acolo unde și-a petrecut ziua de naștere, cu familia, scrie libertateapentrufemei.ro

„Pentru mulți, relația noastră este greu sau chiar imposibil de înțeles, mi se spune des. Viața ne pune însă față în față cu multe provocări pe care nici măcar nu ni le puteam imagina. Căsniciile se termină, de cele mai multe ori, trist și urât și parcă tot ce-a fost frumos se șterge dintr-o dată cu buretele…. rămân lacrimi, frustrări, resentimente.

Dar noi suntem în continuare o familie, cu bune și cu rele, ca toată lumea și chiar dacă drumurile ni s-au despărțit, important este că suntem împreună și ne susținem, no matter what!
Pentru cine nu o cunoaște, ea este Natalia, actuala soție a fostului meu soț. Frumoasă, caldă, cu o energie extraordinară și mega talentată! La mulți ani, Nat, să fii fericită!”, este mesajul plin de iubire al Danei Sota.

dana-sota-si-natalia-barbu-nunta-fiu-dana-sota-cu-ioana-burcea-10 

nunta-fiu-dana-sota-cu-ioana-burcea-ileana-badiu-2

Dana și Nicolae Sota au divorțat în 2010 și au un băiat

Dana și Nicolae Sota au fost căsătoriți aproape trei decenii, dar au rămas buni prieteni după divorțul din 2010 și părinți uniți pentru fiul lor, Andrei. În 2011, miliardarul Nicolae Sota (69 de ani) s-a însurat cu Natalia Barbu (44 de ani), superba solistă de peste Prut, și au avut, evident, și binecuvântarea Danei. Eu au împreună un băiețel și o fetiță.

natalia-barbu-si-nicolae-sota

natalia-barbu 

natalia-barbu-si-fiica



citeste și
SQL exec time = 0.59912753105164