Martie 16, 2022
Fostă Miss Ucraina a reușit să fugă din calea războiului. Cum a ajuns în Moldova
Veronika Didusenko, fosta Miss Ucraina 2018, a povestit cum a reușit să fugă din calea războiului. Nu singură, ci alături de fiul ei de șapte ani. Acum se află în SUA, în timp ce copilul a ajuns în Elveția alături de prieteni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Veronika a fost invitată într-o emisiune din America, unde a vorbit despre cât de repede s-a organizat È™i cum a fugit din Kiev. De asemenea, aceasta a È›inut È™i o conferință de presă alături de reputata avocată Gloria Allred, alături de care a început să lucreze în favoarea femeilor care sunt mame, pentru a li se oferi dreptul de a participa la Miss World È™i Miss Univers.

Regina frumuseÈ›ii în vârstă de 26 de ani a fost încoronată Miss Ucraina în 2018, dar nu È™i-a putut reprezenta È›ara la Miss World, întrucât a fost descalificată de organizatori pe motiv că are un copil È™i este divorÈ›ată.

Veronika Didusenko și fiul ei au părăsit Ucraina prin Republica MoldovaVeronika Didusenko

"ForÈ›ele militare ruse au început să bombardeze Kievul la 5 dimineaÈ›a. Am împachetat rapid, am luat maÈ™ina È™i am plecat pur È™i simplu. Am condus pentru aproximativ 18 ore... maÈ™inile militare erau pe o parte È™i cele de civili pe cealaltă parte. Elicoptere ruseÈ™ti zburau pe deasupra capetelor noastre. A fost foarte înfricoșător. De-a lungul călătoriei mele până la graniță nu a existat niciun moment în care să nu sune sirenele sau bombele să nu explodeze", a povestit Veronika, conform People.

După ce a ajuns în Republica Moldova, Veronika Didusenko a plecat mai departe în Europa, până în Geneva. Acolo a luat decizia de a-l lăsa pe fiul ei alături de câÈ›iva prieteni pentru a putea merge în Los Angeles, unde a participat la conferinÈ›a de presă.

"Avem nevoie de mai multe sancÈ›iuni împotriva Rusiei. Vrem ca civilii să poată părăsi zona de război. Aceasta este prioritatea numărul unu, salvarea vieÈ›ilor oamenilor din Ucraina. Întreaga È›ară este unită în acest moment. Vom lupta È™i vom câÈ™tiga acest război", a fost apelul făcut de frumoasa ucraineancă. Aceasta este foarte activă È™i pe reÈ›elele sociale, iar contul ei de Twitter a fost transformat într-o platformă în care oferă informaÈ›ii despre război È™i distribuie petiÈ›ii.

Sursa:peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0307862758636