Mai 26, 2021
Fiica lui Eminem a pozat aproape goală în baie. Cum arată superba Hailie
Eminem este un tată mândru și are multe motive să fie. Fiica lui de 25 de ani, Hailie Mathers, arată senzațional. Arată într-un mare fel. Cei aproape 2 milioane de urmăritori de pe Instagram știu deja asta. Recent au fost și ei uluiți de pozele postate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și-a făcut un selfie în oglindă foarte îndrăzneţ, într-un costum de baie alb, în timp ce purta şi o pălărioară de soare, pregătindu-se probabil de plajă. ”Sunt pregătită pentru toooooate zilele de vară”, a scris ea în dreptul pozei. 

Hailie are o siluetă de invidiat şi nişte picioare tonifiate, încât nu e de mirare că a ales, asemenea multor staruri, să se pozeze aproape goală. 

Ce spune Eminem despre fiica lui? ”Sunt mândru de ea. A absolvit facultatea, e cuminte, are un iubit şi nu a făcut copii. E bine.”

Hailie este singura fiică biologică a lui Eminem, pe care o are cu fosta soţie Kim Scott şi de care e mândru că a absolvit Universitatea Michigan, cu specializare în psihologie.

Între timp, Hailie Jade a devenit influencer pe Instagram şi a mărturisit că e apropiată de celebrul său tată, care o sprijină mult.



citeste și
SQL exec time = 0.77720856666565