Aprilie 27, 2023
Fericire mare pentru Bruce Willis! Actorul a devenit bunic
Fericire mare în familia lui Bruce Willis (68 de ani). Actorul și fosta lui soție, Demi Moore (60 de ani), au devenit bunici. Fiica lor cea mare, Rumer (34 de ani) a devenit mamă pentru prima oară. Vestea cea mare a dat-o chiar ea!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiica lui Bruce Willis a născut o fetiță

Rumer Wilis a publicat pe contul său de Instagram o imagine cu fetița ei nou-născută, care a venit pe lume la data de 18 aprilie și care va fi botezată Loutte Isley Thomas Willis, scrie click.ro

Rumer Willis and Boyfriend Derek Richard Thomas Welcome Baby: Photo

EÈ™ti magie pură. Născută acasă, marÈ›i, 18 aprilie. EÈ™ti mai mult decât tot ce am visat vreodată”, a scris proaspăta mămică, pe reÈ›elele sociale. Loutte este prima nepoÈ›ică a lui Bruce Willis È™i a actriÈ›ei Demi Moore.

Bruce, alături de fiica lui cea mare, Rumer Willis (Foto: GETTYIMAGES)

Chiar dacă a fost încercat de greutăți în ultima vreme, după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, Bruce È™i-a găsit liniÈ™tea în sânul familiei, care are grijă de el È™i care îi este alături în fiecare clipă. Conform surselor apropiate de actor, acesta îÈ™i doreÈ™te să rămână lucid cât mai multă vreme, pentru copiii lui, iar acum, È™i pentru nepoÈ›ică.

Boala de care suferă îl face să aibă probleme de vorbire È™i pierderi de memorie. Bruce Willis, care are o avere de 250 milioane de dolari, este căsătorit din 2009 cu modelul britanic Emma Heming (44 de ani), alături de care are două fetiÈ›e, pe Evelyn (8 ani) È™i pe Mabel (11 ani). Din mariajul cu Demi Moore, care a durat din 1987 până în 2000, mai are trei fete, Rumer, Scout La Rue (31 de ani), È™i Tallulah Belle (29 de ani). A rămas într-o relaÈ›ie extrem de bună cu fosta lui soÈ›ie, care alături de fetele lor îl vizitează des pe actor È™i petrece toate sărbătorile împreună cu acesta.

Recent, Bruce Willis a mai avut parte de o bucurie. Fiica lui, Mabel, a împlinit 11 aniÈ™ori, iar starul din „Greu de ucis” a celebrat-o pe micuță, la casa lor din California.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66623425483704