Aprilie 27, 2021
Eurovision 2021: Natalia Gordienko, plină de mândrie și responsabilitate
Odată cu selectarea Nataliei Gordienko pentru a ne reprezenta țara la Eurovision, ni s-a oferit șansa să o cunoaștem din mai multe perspective. Am reușit să o descoperim cât de muncitoare și perseverentă este, de fapt, artista. Se împarte între familie și repeții, lipsește zile și chiar săptămâni de acasă, doar ca să iasă totul ”Sugar”!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Participarea la Eurovion ca reprezentanta Moldovei este un vis devenit realitate. Sunt mândră că moldovenii m-au trimis la Rotterdam, însă mă simt şi responsabilă să îi reprezint excelent, să fac întreaga Europa să danseze pe ritmul piesei “Sugar”, a declarat Natalia Gordienko într-un interviu pentru OK Magazine.

Interpreta a mai menționat că este copleșită de emoții, pentru că își dorește din tot sufletul să iasă totul perfect. ”Sunt emoţii constuctive, care ne dau aripi să ne autodepăşim! Exact ca atleţii care merg la Olimpiadă să câştige şi noi ne dorim să obţinem un loc cât mai bun, ar reprezenta încununarea muncii de un an. Oamenii au nevoie de optimism, spirit pozitiv şi iubire, iar piesa “Sugar” asta transmite”, a mărturisit Natalia Gordienko.

În cadrul aceluiași interviu, artista a spus că a decis să schimbe piesa ”Prison”, propusă inițial pentru a ne reprezenta țara la Rotterdam, pe fondul pandemiei. Era o melodie mai dramatică, or vremurile prin care trece omenirea sunt de aceeași natură. Tocmai pentru a dezmorți frunțile, Natalia și-a propus să cânte pe scena Eurovisionului un cântec ritmat și care să inspire optimism.

”În contextul restricţiilor generale a fost o muncă titanică, pentru că totul a trebuit realizat în condiţii de siguranţă dar şi la un nivel excelent. Sincer, sunt zile când plec de acasă pentru 2-3 zile la Atena pentru repetiţii de dans şi ajung înapoi după 2 săptămâni, pentru că au apărut invitaţii de apariţii la televiziuni din Moscova, Sofia sau Bucureşţi şi nu trebuie ratate. Este un roller coster, obositor, însă plin de satisfacţii”, a argumentat artista.

Natalia a subliniat că după Eurovision își propune să petreacă timp cu fiul ei Christian și bunica sa.

Eurovision 2021 va avea loc la Ahoy Arena din Rotterdam între 18 și 22 mai. Reprezenta țării noastre va evolua în cea de-a doua semifinal a concursului European de muzică.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80473709106445