August 29, 2023
Elton John, în spital după un incident petrecut în casa lui din Franța. Care e starea artistului
Elton John a fost spitalizat pentru scurt timp în weekend după ce a căzut în vila sa din Nisa, Franța.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Elton John, în vârstă de 76 de ani, a fost transportat la centrul ortopedic al spitalului Princess Grace din Monaco, unde a primit duminică un tratament. „Putem confirma că, în urma unei alunecări de ieri la casa sa din sudul Franței, Elton a vizitat spitalul local ca măsură de precauție", a declarat reprezentantul lui John pentru Page Six.

„În urma unor controale, el a fost externat imediat în această dimineață și acum este din nou acasă și se află într-o stare bună de sănătate", a mai dezvăluit reprezentantul artistului ieri.

Elton John și-a petrecut vara pe Riviera Franceză împreună cu soțul său, David Furnish, și cei doi copii ai lor, după ce artistul și-a încheiat turneul Farewell Yellow Brick Road la începutul lunii iulie, scrie okmagazine.ro

Elton John a ajuns la spital în weekend

„Am avut cea mai frumoasă carieră, dincolo de orice îndoială. Cincizeci și doi de ani de bucurie pură de a cânta muzică. Cât de norocos sunt să cânt?", a spus cântărețul de la "Rocket Man" ultimului său public din Stockholm, în timp ce și-a încheiat recitalul cu "Your Song" și "Goodbye Yellow Brick Road".

„Dar, știți, nu aș fi stat aici și nu aș fi vorbit cu voi dacă nu erați voi. Ați cumpărat single-urile, albumele, CD-urile, casetele, dar, mai important, ați cumpărat biletele la concerte și știți cât de mult îmi place să cânt live."

Elton John a ajuns la spital în weekend

Elton John le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul lor constant de-a lungul celor peste cinci decenii de carieră. „Această seară a fost magică. Încerc să o procesez și nu cred că o să îmi dau seama pentru o vreme că în sfârșit am terminat turneul", a împărtășit el.

„Nu pot să vă spun cât de mult îmi vor lipsi fanii și cât de mult m-a umilit sprijinul lor - va rămâne cu mine pentru totdeauna.". Deși nu va mai pleca în turneu, câștigătorul premiului Grammy nu a exclus posibilitatea de a lansa muzică nouă.

„Turneele sunt obositoare pentru mine acum și mă îndepărtează de familia și de copiii mei", a explicat el anterior. În timp ce își plănuia concertele de adio, Elton John s-a luptat în secret cu cancerul de prostată în 2017, pentru care a fost supus cu succes unei intervenții chirurgicale de extirpare a glandei. 



citeste și
SQL exec time = 0.51748394966125