Aprilie 19, 2022
Elon Musk șochează din nou. Nu are nicio casă și doarme pe la prieteni
Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a declarat că nu are o casă și că obișnuiește să doarmă pe la prieteni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a declarat într-un interviu Ted Talk, acordat lui Chris Anderson, că în prezent nu deține nicio locuință și că obișnuiește să doarmă în casele prietenilor săi.

„Nu am nicio locuință în acest moment, stau pe la prieteni”, a spus Elon Musk, care are o avere netă estimată la 251 de miliarde de dolari.

„Dacă merg în Bay Area, unde se află cea mai mare parte a birourilor Tesla, practic dorm prin rotație, în dormitoarele libere ale prietenilor”, a mai declarat Musk.

În interviu, Anderson a precizat că mulți miliardari se simt vizați de atacurile unor politicieni, printre care și senatoarea Elizabeth Warren, care îi critică pentru faptul că plătesc taxe prea mici în comparație cu veniturile pe care le au.

„Cu siguranță, ar fi o problemă dacă aș cheltui miliarde de dolari pe an în folosul personal, dar nu este cazul”, i-a răspuns Musk, precizând că nu deține vreun iaht și că nu merge în vacanțe. „Consumul meu personal nu este mare. Adică, singura excepție este avionul, dar dacă nu aș folosi avionul aș munci mai puțin”, a mai declarat Elon.

Nu este însă pentru prima oară când Musk face astfel de declarații, în mai 2020 acesta postând pe Twitter că intenționează să își vândă toate bunurile și că nu dorește să dețină o locuință. Potrivit Insider, în 2021 miliardarul ar fi locuit într-o casă prefabricată de 50.000 de dolari, pe care o închiria de la SpaceX.

De asemenea, Grimes, fosta parteneră a lui Musk a declarat într-un interviu pentru Vanity Fair că acesta trăia uneori „sub pragul sărăciei”. Cântăreața a povestit un episod în care Elon a refuzat să cumpere o saltea nouă, deși cea pe care o foloseau era ruptă.

În 2015, Larry Page, co-fondatorul și CEO-ul din acel moment al companiei Google, a declarat că atunci când venea în Silicon Valley, Musk obișnuia să îi scrie un e-mail în care îl întreba dacă poate dormi la el. „Nu știu unde să stau în seara asta. Pot să vin?”, i-ar fi spus Elon.

Sursa: elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2179503440857