August 13, 2024
Dieta lui Lenny Kravitz. Secretele din spatele formei impecabile la 60 de ani

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lenny Kravitz afișează la 60 de ani un fizic parcă sculptat. Imaginile de pe rețelele sociale în care artistul american se antrenează și își etalează bicepșii și pătrățelele fac mereu furori în rândul fanilor săi, uimiți de cum reușește starul lor preferat să se mențină într-o formă fizică de invidiat, scrie profm.ro. Pare că pentru Lenny timpul a stat în loc.

Dar care este secretul lui Kravitz? O abordare destul de riguroasă a unui stil de viață cât mai sănătos.

Muzicianul cu o avere netă estimată la 90 de milioane de dolari a renunțat la viața nebună pe care a trăit-o în tinerețea sa rock'n'roll.

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz are o dietă raw vegană

Kravitz este unul dintre cei mai vocali vegani din lumea celebrităților, urmând de ani buni o dietă strictă pe bază de plante. Potrivit Men's Health, în frigiderul lui predomină culoarea verde. Lenny alege adesea să mănânce majoritatea legumelor crude.

Pentru a se asigura că fructele și legumele pe care le consumă sunt cât mai hrănitoare posibil, el se folosește de proprietățile din Brazilia și Bahamas pentru a-și cultiva propria hrană.

Starul american alternează perioadele cu dietă raw, cu cele în care renunță complet la fructele cu un conținut mare de zaharuri, consumând numai legume. Cât despre mesele „răsfăț”, acestea conțin și carbohidrați, el savurând o pâine bună, paste sau clătite.

64th Annual Grammy Awards, Arrivals, MGM Grand Garden Arena, Las Vegas, USA - 03 Apr 2022

Prima lui masă e la ora 13.

„Port sticle cu apă peste tot. Trec prin faze în care beau cafea, apoi prin perioade în care nu consum deloc. Dar în ultimele două luni, am băut pentru că programul meu a fost destul de intens. Prefer să o savurez acasă sau la studio, decât să ies la cafenea. Beau doar cafea neagră cu vanilie”, a povestit el recent într-un interviu pentru Harper Bazzar.

„Nu prea am timp să merg la restaurante, așa că mănânc mai ales acasă sau îmi iau mâncarea la pachet. Îmi place să mănânc cât mai mult din ceea ce crește în grădină și mai ales alimente de sezon. Mănânc multe legume, fructe și verdețuri, așa că există întotdeauna o salată pe masă. După cină, mă întorc în studio. Studioul este viața, este casa mea”, a continuat el.

Lenny Kravitz antecipa novo álbum com single “Paralyzed” - E-Paraná

Doarme mult și evită stresul

„La ora 11, după ce mă întorc acasă de la studio, mă voi relaxa la saună. Apoi fac un duș, mă bag în pat și mă uit la un film sau la o emisiune doar pentru a-mi liniști mintea în timp ce încerc să adorm”, a mai mărturisit artistul.

Lenny își respectă de obicei programul de somn și evită stresul apelând la ședințe de meditație. Îi place să privească apa și copacii.

Cât despre antrenamentele sale, Kravitz susține că mare parte se desfășoară în aer liber. Muzicianul merge cu bicicleta în jurul insulei în care locuiește, face paddle boarding ori face plimbări pe jos.

Are însă și un antrenor personal cu care lucrează la sală, unde ridică gantere, face genuflexiuni și abdomene.

lenny kravitz (1) 

El a povestit că se antrenează cinci până la șase zile pe săptămână.

De asemenea, apelează la băile în gheață pentru a se menține în formă, dar și la aromoterapie.

Plimbările cu câinii săi sunt nelipsite din rutina sa, la fel săriturile în ocean.

Cât despre relaxare, îi place să meargă într-o vizită la un vecin, de exemplu. Sunt doar 500 de locuitori în orășelul în care trăiește, iar astfel de vizite sunt ceva obișnuit.

„Când mă trezesc ascult muzica ce mă inspiră, artiști ca John Cole, Kane, Fela Kuti, Beatles sau Roy Ayers”, a mai afirmat Lenny. Și mereu își începe ziua recunoscător. 

Lenny Kravitz předvedl boží tělo! | Blesk.cz

Lenny Kravitz are un copil

Zoe Kravitz este fiica lui Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet. Cele două staruri s-au despărțit în 1993.

lenny kravitz si zoe kravitz 

Lenny Kravitz este printre cei mai recunoscuți cântăreți din lume. Până în prezent, el este singurul artist masculin care a câștigat vreodată patru premii Grammy consecutive la aceeași categorie. Este și un filantrop de seamă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78288078308105