Septembrie 15, 2022
Demi Lovato e nevoită să renunţe la turnee: "Nu pot coborî din pat!"
Artista a anunțat că turneul ei actual va fi și ultimul pe care-l va organiza, din motive de sănătate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Demi Lovato pare să sufere de nişte tulburări serioase, după ce anul trecut s-a declarat a fi o persoană "fluidă" și "non-binară", pentru ca acum să dorească să fie din nou o "ea", punctând că acum se simte mai feminină. La drept vorbind, se poate ca fostul star Disney să sufere de nişte tulburări hormonale agresive, care nu doar că îi dau nesiguranţe legate de personalitate şi sexualitate, ci şi nişte dereglări fizice. Cel puţin, astfel am putea interpreta din decizia ei bruscă de a-şi sista activitatea muzicală.

Cotidianul "The Independent" a anunțat că turneul ei actual va fi ultimul. Cântăreața a început să țină mai multe spectacole după lansarea celui mai recent album al său, "Holy Fvck", în luna august. Şi totul părea că reintră în normal, după perioada pandemică, când, iată, acum anunţă că vrea să se retragă.

Această decizie vine după un șir de postări (acum șterse de pe rețelele sociale!) în care Demi Lovato se plângea fanilor săi internauţi de faptul că nu se simte bine și că, din această cauză, nu va mai putea continua să lucreze în acest ritm.

Demi Lovato (1) jpg

„Mă simt atât de rău, încât nu pot coborî din pat. Nu mai pot face asta!”, a scris Lovato pe reţelele de socializare. „Acest turneu va fi ultimul, vă iubesc și vă mulțumesc”, a mai notat artista, care îşi va continua şirul reprezentaţiilor până în luna noiembrie.

Pe de altă parte, un indiciu despre cauza stărilor sale poate fi chiar în piesa ei, “Sober”, în care artista spunea că a recidivat după șase ani în care a stat departe de droguri și de alcool: “Mama îmi pare atât de rău că nu mai sunt trează / Și tată, te rog iartă-mă pentru băuturile vărsate pe podea”.

Demi Lovato a vorbit deschis despre bătălia pe care a dus-o cu dependența și bulimia, într-un documentar legat de lansarea ultimului său album, și promite că se va recupera încă o dată: “Îmi pare rău că sunt aici din nou / Îmi promit că voi primi ajutor / Nu a fost intenția mea / Îmi pare rău…”.

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95889663696289