Noiembrie 27, 2023
Delia, o nouă declaraţie șocantă despre copii: Va fi un stres, nu scapi de el niciodată, decât când mori
Delia rămâne fermă pe poziție. Artista a confirmat că se simte fericită cu situația sa actuală și și-a păstrat poziția în ceea ce privește dorința sa de a deveni mamă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia rămâne fermă pe poziție. Într-un podcast cu Răzvan Exarhu, intitulat „Ac de siguranță #5”, artista a dezvăluit că familia ei a acceptat alegerea sa de a nu avea copii. Chiar și mama ei, Gina Matache, a înțeles că nu va avea nepoți din partea sa, scrie capital.ro

Delia a explicat în conversația cu Răzvan Exarhu că nu a emis o afirmație categorică referitoare la dorința de a nu avea copii. Mai degrabă, a fost o reacție la întrebările adresate de către oameni, nu o declarație planificată precum „Nu vreau să fac copii”. Ea a subliniat că a fost parte a unui dialog interactiv cu oamenii, care s-a desfășurat într-un LIVE pe TikTok.

Mesajul transmis de mama cântăreței

Delia a mai relatat că mama ei i-a transmis și un mesaj în acest sens

„Foarte bine! Ai avut dreptate. Mai bine așa, stai fără stres. Faci ce vrei tu». Uite-mă ce bine sunt”, ar fi spus mama cântăreței.

Delia Matache - Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine

Delia crede că responsabilitatea de a crește un copil este imensă

În continuare, Delia a subliniat că crede că responsabilitatea de a crește un copil este imensă. În plus, ea te influențează pe toată durata vieții. Acest aspect o neliniștește pe artistă.

Delia crede că responsabilitatea de a crește un copil este un angajament pe care îl porți mereu și de la care nu te poți elibera decât odată cu moartea. Această perspectivă o determină să se simtă anxioasă.

„Eu cred că n-aș putea să stau real toată viața cu o grijă mare, enormă, pe umeri. Mi se pare că e o chestie care te schimbă foarte mult și o să ai un stres toată viața ta cu acel copil, cu acea ființă, cu acel suflet. Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori. Chestia asta mă panichează”, a spus artista.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi păr blond

Artista spune că nu a influențat pe nimeni

Delia a subliniat că rămâne fermă în decizia sa. Ea a explicat că nu își dorește să aibă copii. Ea a menționat că nu a încurajat pe nimeni să nu aibă copii. Cântăreața a precizat că i s-a reproșat că greșește. Asta pentru că, fiind un model pentru mulți, dacă ar spune că nu ar trebui să aibă copii, ar putea influența decizia oamenilor de a nu mai face copii. În acest fel, populația ar scădea.

Cu toate acestea, Delia a adăugat că niciodată nu a făcut o astfel de afirmație. Nu a spus nimănui că este calea de urmat. Cântăreața a subliniat că fiecare trebuie să ia decizii conforme cu propria voință.



citeste și
SQL exec time = 0.94241881370544