Noiembrie 30, 2022
Delia, într-o fotografie cum rar îți e dat să o vezi. Cântăreața a intrat din nou în gura fanilor
Delia a stârnit din nou controverse după ce a postat o noua fotografie pe contul său de Instagram. Cântăreața s-a fotografiat într-o ipostază cum rar este dat să vedem, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ultima sa postare, artista în vârstă de 40 de ani s-a fotografiat întinsă pe podea, stând pe burtă, purtând o pereche de pantaloni largi aurii și o cămașă albă decupată, care i-a lăsat o parte din sâni la vedere. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi cu toc, ochelari de soare cu rame aurii și un inel supradimensionat, în aceeași nuanță. În următoarele imagini, cântăreața s-a fotografiat stând în picioare, poziție în care i s-a putut vedea abdomenul plat în toată splendoarea sa. 

Delia se fotografiază rar în astfel de ipostaze, fiind adepta stilului sport. Artista apare deseori în ținute nonconformiste și foarte largi, cu toate că are o siluetă de invidiat. Chiar dacă unii dintre fani au apreciat apariția Deliei, se pare că au fost și câțiva urmăritori care au criticat-o pe artistă. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi ochelari de soare 

„Nu prea îmi place cum te îmbraci în ultima vreme, nu îmi place stilul acesta, dar este alegerea ta”/ „Ai slăbit”/ „Uitați-vă la ea cât s-a schimbat, nici ea nu se mai recunoaște”, sunt doar câteva din comentariile pe care fanii Deliei le-au lăsat la ultima sa postare. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi ochelari de soare

Sursa



citeste și
SQL exec time = 1.0160396099091