August 28, 2023
Delia a scos cel mai controversat clip din carieră: Val de reacții pe internet: "Film de groază"
Originalitatea, creativitatea și extravaganța o caracterizează pe Delia. Asta a demonstrat și cu cel mai recent cover și videoclip lansate, pentru piesa "Sirena Apelor", în care apare în ipostaze îndelung discutate pe internet.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Toată îmbrăcată în latex, de la gât până în vârful degetelor de la mâini și de la picioare, cu părul umed, cercei în sprâncene și un machiaj dramatic al ochilor, Delia este o sirenă mai altfel, una a apelor întunecate. La un moment dat, mușcă dintr-o bucată de carne crudă, fixând camera video cu o privire pătrunzătoare.

Piesa este un cântec de sirenă plin de dor și iubire, cover după Conte Casanova. Cu un videoclip îndrăzneț, din care nu lipsesc cadrele controversate, semnat de Bogdan Daragiu, Delia este o sirenă modernă, fantastică, futuristă, îmbrăcată în latex, cu un look grunge, scrie profm.ro

delia sirena apelor (2)

,,Îmi place să experimentez din punct de vedere muzical, iar Alex Cotoi e partenerul de 'joacă' ideal. Sirena Apelor este una dintre piesele pe care abia așteptam să o lansez. Am (re)descoperit-o de curând și m-am bucurat că am putut să o relansez. Eu apreciez mult cultura romă, așa că m-au atras inevitabil foarte mult influențele din lăutarie ale piesei", a spus Delia.

Încă de dinainte de a fi lansat, când posta câte o imagine de la filmări, paginile de socializare ale Deliei se umpleau de comentarii. Acum, ea i-a provocat pe admiratori, dar și pe cei care nu o plac să-i lase mesaje.

delia

Pe Youtube, cele mai multe comentarii au fost pozitive: "Nu mă pot opri să o ascult. O piesă fantastică, Delia"; "Este genial, Delia"; "Nu mă așteptam să-mi placă, dar e ceva bun"; "Doamne, cât de hipnotică e, cred că am ascultat-o deja de 100 de ori"; "Bestial de mișto sună"; "Interesant, o combinație de stiluri, original".

Pe Facebook, internauții nu s-au mai arătat la fel de prietenoși. "Ferească Dumnezeu. Păcat de vocea ta"; "Oribil video, oribilă melodia. Deci gata, s-a zis cu melodiile bune. Nu mai poți"; "Sirena din iad, pe bune, ce mesaj e ăsta?!"; "Film de groază"; "Cu siguranță știi că nu e bună deloc melodia. Presupun că știi. Ai alte piese mult mai bune pe ai asta ai făcut-o să faci mișto de fani".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.326539516449