Noiembrie 09, 2023
Delia a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Nepal. Ce au scris jurnaliștii despre artistă
Delia Matache a ajuns pe prima pagină a ziarelor din străinătate. Jurnaliștii au scris despre ea, dar și despre soțul ei, iar reacția artistei nu a întârziat să apară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia Matache este una dintre cele mai extravagante și cunoscute artiste din România. Recent, artista în vârstă de 41 de ani, a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Nepal.

Jurnaliștii nepalezi au scris că solista va sta câteva săptămâni în regiunea Khumbu, împreună cu soțul său, Răzvan Munteanu.

Jurnaliștii de la The Himalayan Time au mai spus că Delia este cea mai mare artistă din România și că sunt încântați că vizitează țara lor, scrie evz.ro

Delia, succes în Nepal

„Mare vedetă sunt.. bueeei”, a scris artista în dreptul fotografiei postate pe Instagram, cu ziarul din Nepal. Ea a mai declarat că nu se aștepta să fie cunoscută în Nepal.

Artista , în vârstă de 41 de ani, și soțul său, Răzvan Munteanu, se pregătesc de una dintre cele mai mari aventuri din viața lor.

Cei doi au de gând să urce pe Everest, cel mai înalt punct de pe Pământ. Cântăreața a declarat de mai multe ori că este fascinată de drumețiile pe munte și de provocări.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane căţărându-se şi munte

Este pasionată de călătorii

Jurata de la iUmor și soțul său călătoresc de câte ori au ocazia. Ea este pasionată de cultura din Africa și își planifică toate vacanțele acolo.

Aceasta a vizitat multe triburi din Thailanda, Cambodgia, Vietnam. Și triburile din Sri Lanka au uimit-o pe vedetă.

„Am avut o experiență foarte interesantă în Africa, în luna noastră de miere. O călătorie în timp, înapoi, în trecut, în lumea triburilor ancestrale. Oamenii aveau o poveste interesantă de viață pe care o înțelegeai doar privindu-i. Oricum nu puteam să comunicăm, nu ne-am fi înțeles, fiecare trib avea o altă limbă.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi la căţărat

A fost aventuros și destul de riscant şi imprevizibil pe alocuri. În unele cazuri, am avut cu noi un om de pază cu armă, pentru orice eventualitate. Dar am vizitat multe alte triburi şi în Thailanda, Cambodgia, Vietnam”, a spus artista.

Delia și-a schimbat viața

Cântăreața, în vârstă de 41 de ani, a mai povestit că viața ei s-a schimbat după o vacanță în Sri Lanka. De atunci, ea a început să gândească diferită și să aibă alte valori și modele.

Delia Matache este una dintre cele mai extravagante și cunoscute artiste din România. Recent, artista în vârstă de 41 de ani, a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Nepal.

Jurnaliștii nepalezi au scris că solista va sta câteva săptămâni în regiunea Khumbu, împreună cu soțul său, Răzvan Munteanu.

Jurnaliștii de la The Himalayan Time au mai spus că Delia este cea mai mare artistă din România și că sunt încântați că vizitează țara lor.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, plajă şi ocean 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.



citeste și
SQL exec time = 1.0004708766937