Martie 24, 2022
Declarația trupei Maneskin privitor la turneul programat în Rusia
Câștigătorii concursului Eurovision 2021, care au devenit îndrăgiți de publicul rus și au făcut furori în cadrul show-ului "Вечерний Ургант", au dat detalii privitor la concertele din Rusia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Trupa italiană Maneskin și-a anunțat primul său turneu mondial, care va începe pe 31 octombrie. Ca urmare a solicitărilor foarte numeroase formația și-a extins programul, adăugând alte 16 oraşe din Statele Unite şi din Canada.

Având în vedere „aceste momente de tensiune” în Europa, Maneskin a previzat că trebuie să-şi redefinească calendarul concertelor, astfel luni a anunţat versiunea definitivă a programului. Concertul din Rusia au fost anulat.

„Suntem devastaţi de suferinţele poporului ucrainean şi vrem să ne arătăm solidaritatea totală. Din cauza deciziilor luate de cei care se află la putere, care curmă viaţa unor civili nevinovaţi, nu vom concerta în Rusia”, a anunţat grupul format din Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi şiy Ethan Torchio.

Amintim, că Maneskin a devenit un adevărat fenomen muzical internațional după victoria de la Eurovision 2021 cu hitul "Zitti e buoni". 



citeste și
SQL exec time = 0.4993724822998